Neler Yeni

Kanal tedavisi Sonrası

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağtay
arkadaşlar kanal tedavisi yaptırdım çarşamba akşamı doktor gecici dolgu yapacam dedi 2 seans yapacaz desi cumartesi gel tam yapalım dedi kanaldan oncede sonrada ağrı vardı dün cok şiddetliydi kafayı yiyecektim ilk defa boyle bir şey gördüm az once doktora gittim kanalı tam yaptı ve ağrı felan olmaz dedi klinikten çıktım 10 dk sonra ağrı başladı durmuyor ne yapacam deneyimi olan var mı yardımcı olur musunuz geçer mi ağrı

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Ege
arkadaşlar kanal tedavisi yaptırdım çarşamba akşamı doktor gecici dolgu yapacam dedi 2 seans yapacaz desi cumartesi gel tam yapalım dedi kanaldan oncede sonrada ağrı vardı dün cok şiddetliydi kafayı yiyecektim ilk defa boyle bir şey gördüm az once doktora gittim kanalı tam yaptı ve ağrı felan olmaz dedi klinikten çıktım 10 dk sonra ağrı başladı durmuyor ne yapacam deneyimi olan var mı yardımcı olur musunuz geçer mi ağrı
Bugün bende oldum şansa bak :)
Bende hiç ağrı yok vallah

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,726
İsim
uwu
Bende bu gün kanal tedavisi oldum ama benim ki baya derindi yani o kökü aldıkları alet 3cm ye kadar indi şuan hafif bir sızı var onun dışında bir şey yok

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağtay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu gün kanal tedavisi oldum ama benim ki baya derindi yani o kökü aldıkları alet 3cm ye kadar indi şuan hafif bir sızı var onun dışında bir şey yok
hocam ağrı kesici ictim ağrı hafifledi baya ama hafifte olsa var şuan sizde nasıl ve tek seansta mı yaptırdınız

Skanjoks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Yumrukaya
Hocam ben de yıllar önce sizin durumunuz gibi iki seansta yaptırmıştım. Fakat bende herhangi bir ağrı olmamıştı. Belki psikolojik olabilir.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,726
İsim
uwu
hocam ağrı kesici ictim ağrı hafifledi baya ama hafifte olsa var şuan sizde nasıl ve tek seansta mı yaptırdınız
geçen hafta enfeksiyon için ilaç verdi onları kullandım bu günde tek seansta halletti

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bende ağrı olmuştu ama öyle rahatsız edecek türden değil ertesi güne geçmişti.

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağtay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ağrı olmuştu ama öyle rahatsız edecek türden değil ertesi güne geçmişti.
hocam iki seansta yaptı ağrı oluyor sürekli ne yapacam doktor birdaha ağrı olmaz dedi ama ağrıyor

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam iki seansta yaptı ağrı oluyor sürekli ne yapacam doktor birdaha ağrı olmaz dedi ama ağrıyor
Hocam bende toplam 4 tane kanala yaptirim 1 2 gün daha o acının devam edip kesilmesi gerekiyor normal şartlarda

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Bende oldum kanal tedavisi, salı günü 3. seansım var. 3 seans sürmesinin sebebi dibindeki iltihabın büyük olmasıymış. Ama bende bir gram ağrı yok şuan, ama kanaldan önce inanılmaz bir ağrı olmuştu gece.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Doktorla konuşmak en mantıklısı. Rakı tutabilirsin ağrısı geçene kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon affedersiniz Ramazan ayındayız. Rakı tutmasanız daha iyi olacaktır. Dayanmaya çalışın lütfen, rakı tutmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,067,186
Üyeler
169,544
Son üye
Drop Candy
Top Bottom