Neler Yeni

Youtube Kanalım hakkındaki görüş ve tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sadık Gülümser
İlgilendiği Kategoriler
Youtube
Merhaba, Teknoloji ve Bilgisayar bileşenleri üzerine bir kanalım var.
Öneri ve görüşleriniz benim için çok önemli.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Yunus Kocabay
Kanalın mükemmel. Ürün inceleme pc inceleme vs olsa patlar gider zaten mesela şu an ajazz ak159 pro çok popüler ve uygun mantıklı olabilir.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Ümit
ben senin yerinde marka model ayırt etmez ne görüyorsam onu anlatırdım. insanlar sponsorluk alan donanım kanallarından bıktı çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sadık Gülümser
İlgilendiği Kategoriler
Youtube
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınızdan dolayı
Kanalın mükemmel. Ürün inceleme pc inceleme vs olsa patlar gider zaten mesela şu an ajazz ak159 pro çok popüler ve uygun mantıklı olabilir.

ben senin yerinde marka model ayırt etmez ne görüyorsam onu anlatırdım. insanlar sponsorluk alan donanım kanallarından bıktı çünkü.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
Berk Atmaca
Thumbnaillerin çok dolu. Göz yoruyor. Bunun tıklanmaya etkisi doğrudan var. Daha sade yapmalısın. Dikkat çekiyor evet ama doluluğundan ötürü tıklanman az olabilir. Unutma gösterim başına tıklanma oranın ne kadar yüksekse o kadar fazla gösterim gerçekleşir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,388
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba, Teknoloji ve Bilgisayar bileşenleri üzerine bir kanalım var.
Öneri ve görüşleriniz benim için çok önemli.

dostum yalan olmasın en son attığın videonun 1 dakikasını izledim ama yegane yorumların var ve yapmak istiyorum
Ben bu tarzda ; masa başında teknoloji değerlendirmeli yapan , hazır sistem inceleyen , toplayan kanalların büyüdüğünü görmedim . Daha iyi bir yerlere gelmek istiyorsan ekipman incelemen lazım o oluncada basit olmuyor tabi ama bence en iyi böyle gelişirsin öbür türlü bana vakit kaybı gibi geliyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Fettah Özalp
güzel bir isim ve logo, her video kağağın kendine has bir görünümü olsun. insanlar görünce bunu sadık yapmış desin farklı farklı şeyler olmasın yani demek istediğim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Berk
konsept çok klişe geldi artık yavaş yavaş herkes amd anakart intel anakart ayrımı yapabilir düzeye geldi hala daha sistem toplayamayan insanlar var ama genel bir kesim baya hakim. böyle olunca da şu sisteme para vermeyin bunu almayın demen daha alt kademedeki insanlara hitap ettiğini gösteriyor. bu konuda da ne kadar büyüme odaklı gelişir kanal bilemiyorum onun yerine yukarıdaki arkadaşların dediği gibi ajaz mouse bu forumda konusu cıktıgında ilk inceleyen kanal olsaydın büyümene %300 etki ederdi veya piyasayı araştırıp kendin böyle f/p ekipman incelesen belki birinde yine patlar. yani kısaca ben bu sisteme 50k verilmez başlığını görünce beni kazanamıyorsun, videoya tıklamıyorum çünkü konuya hakimim. ilgi çekiciliği kalmıyor.

Top Bottom