Kanalım ile ilgili tavsiye ve önerileriniz

Reaksiyon skoru
56

Kanalım budur. Mobile Legends içerikleri üretmeye çalışıyorum. Son 14-15 videodan önce sesli atmıyordum video. Şuan düzenli olarak sesli olarak atabiliyorum. Kanal duzeni logo anlatımım falan nasil sizce? Birde her videoya 100 liralık tanitim yapiyorum bu bana doğal abone getiriyor. 1 aya yakin 400 abone falan geldi. Ama bu izlenme sayilarina pek etki etmiyor tanıtım yapmasam

Hocam benim tavsiyem. Kanaliniza da göz attım içerikler güzel ama hocam mobile legends kitlesi sabit ve az olan bir oyun tabii ki var ama o kitleyi bu saatten sonra ne kadar çekseniz bile çok fazla insana ulaşamazsınız gibi geldi ama yolunuzda başarılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkiyede maalesef kitlesi az hocam

Bu oyundan hiç anlamam ama 1-2 önerim var.

• Biraz daha canlı bir ses tonuyla video oluşturabilirsin. Çünkü mobile oyunları genelde yaşı küçük arkadaşlarımız oynuyor.
  • Video Tumbnailler'i çok amatörce duruyor, biraz daha üzerinde durman lazım.
  • Video süreleri neden o kadar kısa? Oyunun genelinden dolayı mı? Bilmediğim için soruyorum.
  • Tek oyun üzerine kanal yaratıp, sürekli aynı içeriği oluşturmak ve tüketilmesini sağlamak zordur.

abi tiktoğa da kısa kısa kesitler atabilirsin yabancılar daha çok oynuyo onların keşfetine düşersen iyi izlenirsin

abi tiktoğa da kısa kısa kesitler atabilirsin yabancılar daha çok oynuyo onların keşfetine düşersen iyi izlenirsin
Tiktoka kısa videolar atiyorum laylastogim maç icerisinden kesitler olarak

Bu oyundan hiç anlamam ama 1-2 önerim var.

• Biraz daha canlı bir ses tonuyla video oluşturabilirsin. Çünkü mobile oyunları genelde yaşı küçük arkadaşlarımız oynuyor.
  • Video Tumbnailler'i çok amatörce duruyor, biraz daha üzerinde durman lazım.
  • Video süreleri neden o kadar kısa? Oyunun genelinden dolayı mı? Bilmediğim için soruyorum.
  • Tek oyun üzerine kanal yaratıp, sürekli aynı içeriği oluşturmak ve tüketilmesini sağlamak zordur.
Evet ses tonu olarak acemilik olsa gerek pasif kaliyorum.

Video resimlerini kendim yapıyorum. Çok bilgili değilim bu konularda. Şu anlık elimden bu geliyor.

Oyun normalde 10 15dk lik maçlar seklinde tasarlanmış. Ama 20-30dk arasinda maclar da oluyor. Denk gelmesi lazım.

Evet zor ama Türkiye'de en çok oynanan online mobil oyunlardan birtanesi. Kitlesi az değil bence. Kayitli oyuncu sayısı da 35m dan da fazlaymış.

Hocam benim tavsiyem. Kanaliniza da göz attım içerikler güzel ama hocam mobile legends kitlesi sabit ve az olan bir oyun tabii ki var ama o kitleyi bu saatten sonra ne kadar çekseniz bile çok fazla insana ulaşamazsınız gibi geldi ama yolunuzda başarılar.

Turkiyede maalesef kitlesi az hocam
İlk once teşekkürler. Ama Türkiye'de 35m dan fazla oyuncu kitlesi var. Az bir kitle değil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri