Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,570
Abi ceza verilen konunun linkini atar mısınız bi Allah 'ın kulu yazmıyor ya!@Rammstein de aynı konudan süresiz banlanmış.
Abi ceza verilen konunun linkini atar mısınız bi Allah 'ın kulu yazmıyor ya!@Rammstein de aynı konudan süresiz banlanmış.
Anladım. Ama Rambo_87 kalıcı yedi dediler. Kürtlere hakaret etmiş galiba.
O mewzuyu hatırlıyorum kürtçe dil bile değil falan demişti sonra R nin kralını yapıp uluslararası dil değil diye düzeltti ama mehmet yılmaz abim hızlı durur mu? yapıştırmış banı.Anladım. Ama Rambo_87 kalıcı yedi dediler. Kürtlere hakaret etmiş galiba.
Hem muhteşem hem hahaha reaksiyonu atmışım say kankaO mewzuyu hatırlıyorum kürtçe dil bile değil falan demişti sonra R nin kralını yapıp uluslararası dil değil diye düzeltti ama mehmet yılmaz abim hızlı durur mu? yapıştırmış banı.
SaydımHem muhteşem hem hahaha reaksiyonu atmışım say kanka![]()
Neden ban yedigini sölerseniz @DonanımFikir size ban atar dikkat beyler raporlar siziCici kuş neden ban yedi biri söyleyebilir mi?
hayır 14 şubatta açılacakO kalıcı yedi sanırım. Rambo 87 de kalıcı yedi.
Kimin banı 14 şubat'ta açılacak?hayır 14 şubatta açılacak
Abi ceza verilen konunun linkini atar mısınız bi Allah 'ın kulu yazmıyor ya!
Benim konuyla alakam yok zaten raporlamamın sebebi yanlış kategori ve raporlama sağolsın kategori düzeltilmişNeden ban yedigini sölerseniz @DonanımFikir size ban atar dikkat beyler raporlar sizi
Ayrıca ona da ban atmam Yetkili değilim zatenNeden ban yedigini sölerseniz @DonanımFikir size ban atar dikkat beyler raporlar sizi