Neler Yeni

Kanka diyen kızdan olur mu?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
Selim
Olmaz aynı siniftasin hem de sınav senen sınav bitince söylersin zaten o samimiyet ayrı unilere gidince kayboluyor. Sadece agalarin kalıyor.

SnareEcho

80+ Silver
Dostum acayip acayip davranmazsan kimse sana sataşmaz.
Dostum senle düzgün konuşacağım sende benle öyle konuş. Ben ne acayiplik yaptım. Söyler misin? Kız konuları mı? Herkes yaşıyor kanka. Yani bu olaylar normal. Ünlülerle tanışmak istemem mi? Onu başardım. Mustafa Özarslan'ın numarasını aldık. Kore konusu mu? Onu ben bırakalı aylar oldu. Ne kaldı geriye? Söyle onları da açıklayayım.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
12.sınıfım kızla 11.sınıftan beri arkadaşız 11.sınıfta onu sadece arkadaşım olarak görüyordum oda beni ama hoşlanmaya başladım ondan hala muhabbet sohbetimiz var kıza açılıp samimetimizin gitmesini de istemem. Kararsız kaldım bir tık.
Kanka kızla yakınlaşmaya çalış el şakası falan yap (taciz etme abartma:) ) kızlar böyle şeyleri hoş buluyo yakınlaştıktan sonra ailesi hakkında soru sor devamı gelir.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
bu devirde herşeyi diyenden her şey olabilir.

zevnczz

80+
Kanka kızla yakınlaşmaya çalış el şakası falan yap (taciz etme abartma:) ) kızlar böyle şeyleri hoş buluyo yakınlaştıktan sonra ailesi hakkında soru sor devamı gelir.
kız hakkında bir çok şey biliyorum zaten buna aileside dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız hakkında bir çok şey biliyorum zaten buna aileside dahil
zaten olay muhabbet sohbet açmakta değil o kolay kısmı

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Dostum senle düzgün konuşacağım sende benle öyle konuş. Ben ne acayiplik yaptım. Söyler misin? Kız konuları mı? Herkes yaşıyor kanka. Yani bu olaylar normal. Ünlülerle tanışmak istemem mi? Onu başardım. Mustafa Özarslan'ın numarasını aldık. Kore konusu mu? Onu ben bırakalı aylar oldu. Ne kaldı geriye? Söyle onları da açıklayayım.
13 yaşındaki çocuktan kız konusu görmek hoşuma gitmiyor forumda saçma.

SnareEcho

80+ Silver
13 yaşındaki çocuktan kız konusu görmek hoşuma gitmiyor forumda saçma.
Ama şu anda bu yaşlar böyle hocam. Zaten artık bu konuları forumda değil kendi kafamda çözüyorum. Kendi beynimi aynı bir forum gibi kullanıp kendime sorup çözümünü kendim arıyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Örneklerini gördüm olmuyor kardeşim. Hiç samimiyetinizi bozmayın böyle devam edin.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ama şu anda bu yaşlar böyle hocam. Zaten artık bu konuları forumda değil kendi kafamda çözüyorum. Kendi beynimi aynı bir forum gibi kullanıp kendime sorup çözümünü kendim arıyorum.
Herkesin böyle olması saçma ve komik olduğu gerçeğini değiştirmiyor bro.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hocam o kişinin bakış açısına göre değişir. Mesela bana göre 13 yaşa göre normal davranışlar. Ama büyüyünce bunlar saçma gelecek.
Dostum bize göre değil işte ben senin 6. sınıftaki planotik aşkını forumda görmek zorunda değilim.

Top Bottom