[KAPALI]Genshin Impact başlanır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Hali hazırda oyunlarım var. Çok uzun soluklu bir oyun mu?
Başlamaya o zamana değer mi?
Bir de girmeye üşeniyorum çok nasıl atarım bu üşengeçliği üstünden?

Başlama. Birdenbire kilo alırsın, nasıl aldığını da fark etmezsin.

Bence değmez. Aşırı zaman kaybettiren şeyler var. Grindi sıkıcı ve insanı bunaltıyor. Tek oynanabilecek sebep anime kızları aşığıysan o kadar. karakterlerinin tasarımı güzel ama diyaloglar ve hikaye o kadar da iyi değil ve klişe. Ayrıca şans faktörü aşırı aşırı fazla oyunda. Gacha oyun denemek istiyorsan farklı gachalara bak.

Ben oyuna girdim 10 dk sora kapadım sarmıyor diyaloglar baydı beni.🥱
Ay hayal ettim uykum geldi.

bende merak ettim indirdim ama başlayamadım, pvp vb varmı oyunda, oynayanlar bi bilgi verebilirmi

bende merak ettim indirdim ama başlayamadım, pvp vb varmı oyunda, oynayanlar bi bilgi verebilirmi
Hayır pvp yok. Başlama bence. Çok daha iyi gachalar var. Aynı firmanın Honkai Impact adlı oyunu daha iyi gacha mesela. Genshin impact para sömürme makinesi.

Hayır pvp yok. Başlama bence. Çok daha iyi gachalar var. Aynı firmanın Honkai Impact adlı oyunu daha iyi gacha mesela. Genshin impact para sömürme makinesi.
Senin hesabın iyiydi diye hatırlıyorum. Para yatırmış mıydın? Yatırdıysan ne kadar? Silah çıktı diye sövüp silmiştim dün indirmeye koydum oyunu. Şansa yine başlayacağım sırada genshin konusu açıldı.

Senin hesabın iyiydi diye hatırlıyorum. Para yatırmış mıydın? Yatırdıysan ne kadar? Silah çıktı diye sövüp silmiştim dün indirmeye koydum oyunu. Şansa yine başlayacağım sırada genshin konusu açıldı.
Hayır hiç yatırmadım. Arada bir girip eventleri yapıyordum. Yoimiya çıkarmıştım en son. Buildini tam bitiremeyince saldım çünkü oyunda resin denilen arkadaş tamamen bir softlock. Para yatırmazsan, resininde olmuyor belli bir nebze kasabiliyorsun. Ayrıca dediğim gibi şans faktörü çok büyüktü. Yaklaşık 37 fragile resin harcadım (Her fragile resin 60 resin veriyor, günde 160 resin alıyorsun. 14-15 günlük resini harcadım ve 1-2 iyi parça anca çıkarabildim. Ondan sonrası sıkıcı hikaye görevlerini yapıp resin kasmak falan. 1-2 güzel görev var o kadar.

Hocam acaba pvp yoksa yani bütün gün yaratıkmı kesiliyo knighttaki gibi eğlenmek için neler yapılıyor mesela oyunda bilgi verebilirsen sevinirim.

Bence oynanmaz. Anime sevdam yüzünden indirmiştim. Sıkıyor. Bluestacksla evertale oynuyorum şuan daha çok sarıyor.

Geri