ya ben zaten stereo kulaklık istemiyorumCorsair hs35 kulaklık için indirim bekle bence.
İtopyada 240 TL'ye düşmüştü on gün önce felan.
Geçenki gaming gecesinde incehesapta 260 TL'ye düşmüştü.
arctis birde 280 liraya düşmüştü bence arctis 1 düşerse onu alCorsair hs35 kulaklık için indirim bekle bence.
İtopyada 240 TL'ye düşmüştü on gün önce felan.
Geçenki gaming gecesinde incehesapta 260 TL'ye düşmüştü.
kardeşim al alabileceğin en ucuz gerçek 7.1 kulaklılardanya ben zaten stereo kulaklık istemiyorum
Hayir ama urunleri gercekten kaliteli kendim kullaniyorum o yuzdenkanka doğruyu söyle corsairdan kaç para alıyon
bizde corsair kullanıyoruz bazı ürünlerimiz ama 1 günde kulaklık sooran herekese onu önermen şaşırttıHayir ama urunleri gercekten kaliteli kendim kullaniyorum o yuzden
vallaha hic pisman etmedi Beni o yuzden oneriyorumbizde Corsair kullanıyoruz bazı ürünlerimiz ama 1 günde kulaklık sooran herekese onu önermen şaşırttı
900 u ü geçyor bende denedimKlavye : Hydra r6
Mouse : Rival 300s
Kulaklık : Hs35 veya bütçe varsa arctis 1
Birini ertele o zaman. Ben de aynı ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklığı bir ay falan erteleyeceğim. Sağlam ekipmanlar almışken kaliteli alın.900 u ü geçyor bende denedim
kanka ben alıcak kişi değilimBirini ertele o zaman. Ben de aynı ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklığı bir ay falan erteleyeceğim. Sağlam ekipmanlar almışken kaliteli alın.
Arkadaşın falansa öyle tavsiye et . Ya da az daha çıkarsın bütçeyi 1050 lira falan oluyor zaten ortalama. 150 lirayı biriktirsin öyle alsın diğer parçayı da. Ve bence o kulaklık olmalı. Kulaklık olmadan bilgisayar olur ama mouse ve klavye şart.kanka ben alıcak kişi değilim
Eeee alicak olan benimArkadaşın falansa öyle tavsiye et . Ya da az daha çıkarsın bütçeyi 1050 lira falan oluyor zaten ortalama. 150 lirayı biriktirsin öyle alsın diğer parçayı da. Ve bence o kulaklık olmalı. Kulaklık olmadan bilgisayar olur ama mouse ve klavye şart.
Lafım size o zaman hocam. Konuyu açan arkadaş sandım kusura bakmayın .Eeee alicak olan benim