RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Toplam 900 tl bütçem var klavye mouse kulaklik hepsi birlikte 900 7.1 olursa kulaklik daha iyi olur csgo icin alicam
kanka doğruyu söyle corsairdan kaç para alıyonHs35 rival 3 gamepower warlock
Kulaklıktan emin degilim ama gerisi okyKulaklık: Rampage R36 Drop
Klavye: Gamepower Ogre RGB
Mouse: Asus Tuf M3 Aura
Corsairden kaç para aldın dogruyu söylefare
klavye
kulaklık![]()
Gamepower Eva 5 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Eva 5 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bende bu soruyu sordum ama rampge drop önermek sitemdim yok 55 tl artıyor kalnla kulaklığı yükseltebilirsinCorsairden kaç para aldın dogruyu söyle![]()
Knk söyle bir sorun var ben kulaklik 7.1 olsun istiyorum klavye compact olmasin istiyorum birde warlock istemiyorumbende bu soruyu sordum ama rampge drop önermek sitemdim yok 55 TL artıyor kalnla kulaklığı yükseltebilirsin
Knk söyle bir sorun var ben kulaklik 7.1 olsun istiyorum klavye compact olmasin istiyorum birde warlock istemiyorum [emoji1][emoji1]
hayır zaten compact olmasını istemiyorum7.1 çoğu düşük fiyatlı kulaklıkta yazılımsal olur ve kulaklığın sesini bozar compact başka uygun fiyatlı bulamdım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi