LimonsuzSoda
80+
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Konu'nun dışına çıkılmaya başladığı için kapatıyorum.
Son düzenleme:
ne vatandaşısınız?Merhabalar, Türk vatandaşı değilim sipay hesap açmak istediğimde çipli kimlik kartına sahip değilsin diyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı aynı şeyi yaşayan var mı veya?
ne vatandaşısınız?
KARDEŞİM ADAM ALMAN VATANDAŞIYMIŞ. LÜTFEN BU TÜR IRKÇI GÖNDERİMLER YAPMAYALIM. ADMİN KARDEŞİM ŞU ADAMI ANAYASAMIZIN 10. MADDESİNİ VE FORUMUN BİR ÇOK KURALINIDA İHLAL ETTİĞİNDEN DOLAYI CEZA ALMASINI TALEP EDİYORUM (!)
Yani önceden ne zannetiniz bilmiyorum ama mültecilerede saygım var. İyi insanda var sonuçta doktara gittiğinde seninle iyi bir şekilde ilgilenen kişi de suriyeli olabilir. Yani sıkıntılı insanlar var diye hepsine laf atmak doğru olmaz.KARDEŞİM ADAM ALMAN VATANDAŞIYMIŞ. LÜTFEN BU TÜR IRKÇI GÖNDERİMLER YAPMAYALIM. ADMİN KARDEŞİM ŞU ADAMI ANAYASAMIZIN 10. MADDESİNİ VE FORUMUN BİR ÇOK KURALINIDA İHLAL ETTİĞİNDEN DOLAYI CEZA ALMASINI TALEP EDİYORUM (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
UzaKARDEŞİM ADAM ALMAN VATANDAŞIYMIŞ. LÜTFEN BU TÜR IRKÇI GÖNDERİMLER YAPMAYALIM. ADMİN KARDEŞİM ŞU ADAMI ANAYASAMIZIN 10. MADDESİNİ VE FORUMUN BİR ÇOK KURALINIDA İHLAL ETTİĞİNDEN DOLAYI CEZA ALMASINI TALEP EDİYORUM (!)
(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
Gel türkiyedekileri gör. Aldınız iyileri.konuşuyorsunYani önceden ne zannetiniz bilmiyorum ama mültecilerede saygım var. İyi insanda var sonuçta doktara gittiğinde seninle iyi bir şekilde ilgilenen kişi de suriyeli olabilir. Yani sıkıntılı insanlar var diye hepsine laf atmak doğru olmaz.
Konu'dan da saptık neyse hesap açmanın bir yolu yok herhalde.
aha da trump çı birde banlayınKARDEŞİM ADAM ALMAN VATANDAŞIYMIŞ. LÜTFEN BU TÜR IRKÇI GÖNDERİMLER YAPMAYALIM. ADMİN KARDEŞİM ŞU ADAMI ANAYASAMIZIN 10. MADDESİNİ VE FORUMUN BİR ÇOK KURALINIDA İHLAL ETTİĞİNDEN DOLAYI CEZA ALMASINI TALEP EDİYORUM (!)
Türkiye'de bizzat kendim de gittim. Bu iş biraz da nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun sen hep sadece mülteciler hakkında kötü bir düşünce barındırmak istiyorsan doğal olarak onları istemezsin zaten.Uza
Gel türkiyedekileri gör. Aldınız iyileri.konuşuyorsun
uza laTürkiye'de bizzat kendim de gittim. Bu iş biraz da nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun sen hep sadece mülteciler hakkında kötü bir düşünce barındırmak istiyorsan doğal olarak onları istemezsin zaten.
Sen uza la 1- Tartışmak nedir bilmiyorsun tartışılan bir konuda uza la diyerek kaçmak 15 yaşında felansin herhalde.uza la