kanka bana sorarsan az bile istemiş kocaman araba zaten l300 hem komple bel altı boya hemde göçükleri düzeltecekse o paraya gayet iyil300 var bende 96 model iş arabası her yeri dağınık bel altı boyanacak bayağı göçük var onlar yapılacak adam 45 bin lira istiyor fiyatlar bu arada mı yoksa kazık mı diyor
iş içinse kaplama yaptır gitsin folyoyla göçükler belli değilse öyle aman aman boşverl300 var bende 96 model iş arabası her yeri dağınık bel altı boyanacak bayağı göçük var onlar yapılacak adam 45 bin lira istiyor fiyatlar bu arada mı yoksa kazık mı diyor
benim arabanın dışı umrumda değil isterse komple vuruk olmayan yeri olmasın muayeneden geçirmeyecekler adam dedi bu seferlik bişi demedim çürükler çok ilerlemiş yaptır bunları dedi not düştüm sisteme bir daha geçemezsin dedi usta da sadece çürük yerleri yapsak 1 sene sonra öbürkü taraflarda çürük sağlam saca kadar yapmamız lazım dedi bir anlam yok diyor ne yapacağımı bilemedimiş içinse kaplama yaptır gitsin folyoyla göçükler belli değilse öyle aman aman boşver
çürük yerlere sac kaynatsın daha ilerlemeden bide slikon bişey olmaz onabenim arabanın dışı umrumda değil isterse komple vuruk olmayan yeri olmasın muayeneden geçirmeyecekler adam dedi bu seferlik bişi demedim çürükler çok ilerlemiş yaptır bunları dedi not düştüm sisteme bir daha geçemezsin dedi usta da sadece çürük yerleri yapsak 1 sene sonra öbürkü taraflarda çürük sağlam saca kadar yapmamız lazım dedi bir anlam yok diyor ne yapacağımı bilemedim
eski araban mı var derdin var babamın ilk sıfır arabası olmasa çoktan çıkarmıştım hurdaya çıkarttırmıyor sattırmıyor da kendi de kullanmıyor işimi görüyor iyi kötü yineçürük yerlere sac kaynatsın daha ilerlemeden bide slikon bişey olmaz ona
öyle hocam bir söz varya eskinin masrafını ödeyeceğime yeninin kredisini öderim diye çok haklı bir söz ama işte bu söz bi tr de işlemiyor pekeski araban mı var derdin var babamın ilk sıfır arabası olmasa çoktan çıkarmıştım hurdaya çıkarttırmıyor sattırmıyor da kendi de kullanmıyor işimi görüyor iyi kötü yine
evet hocam yük arabası ya musluk yüklüyorum koli koli yaptığı başka bişi yok garaj arabası olmasına rağmen niye bu kadar çürüdü onu anlamadımöyle hocam bir söz varya eskinin masrafını ödeyeceğime yeninin kredisini öderim diye çok haklı bir söz ama işte bu söz bi tr de işlemiyor pek
işini görüyorsa yeter hocam zaten büyük ihtimal yüke vuruyorsunuzdur arabayı