Neler Yeni

Kaporta için ortalama fiyat

Reindi

80+ Silver
l300 var bende 96 model iş arabası her yeri dağınık bel altı boyanacak bayağı göçük var onlar yapılacak adam 45 bin lira istiyor fiyatlar bu arada mı yoksa kazık mı diyor

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Kaç parça boyanacak..

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Ne olduğunu bağlı fotoğraf görmeden nasıl yorum yapılacak belki çürük vardır kaynak vs başka durumlar vardır. 3-4 tane gez usta pazarlık yap

cansjnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Bilge
l300 var bende 96 model iş arabası her yeri dağınık bel altı boyanacak bayağı göçük var onlar yapılacak adam 45 bin lira istiyor fiyatlar bu arada mı yoksa kazık mı diyor
kanka bana sorarsan az bile istemiş kocaman araba zaten l300 hem komple bel altı boya hemde göçükleri düzeltecekse o paraya gayet iyi

Golf 4 R32

80+ Silver
Silindi

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Aşşağı yukarı bu civardadır hocam normal fiyat işin içinde düzeltme de var.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
iş içinse kaplama yaptır gitsin folyoyla göçükler belli değilse öyle aman aman boşver

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iş içinse kaplama yaptır gitsin folyoyla göçükler belli değilse öyle aman aman boşver
benim arabanın dışı umrumda değil isterse komple vuruk olmayan yeri olmasın muayeneden geçirmeyecekler adam dedi bu seferlik bişi demedim çürükler çok ilerlemiş yaptır bunları dedi not düştüm sisteme bir daha geçemezsin dedi usta da sadece çürük yerleri yapsak 1 sene sonra öbürkü taraflarda çürük sağlam saca kadar yapmamız lazım dedi bir anlam yok diyor ne yapacağımı bilemedim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
benim arabanın dışı umrumda değil isterse komple vuruk olmayan yeri olmasın muayeneden geçirmeyecekler adam dedi bu seferlik bişi demedim çürükler çok ilerlemiş yaptır bunları dedi not düştüm sisteme bir daha geçemezsin dedi usta da sadece çürük yerleri yapsak 1 sene sonra öbürkü taraflarda çürük sağlam saca kadar yapmamız lazım dedi bir anlam yok diyor ne yapacağımı bilemedim
çürük yerlere sac kaynatsın daha ilerlemeden bide slikon bişey olmaz ona

Reindi

80+ Silver
çürük yerlere sac kaynatsın daha ilerlemeden bide slikon bişey olmaz ona
eski araban mı var derdin var babamın ilk sıfır arabası olmasa çoktan çıkarmıştım hurdaya çıkarttırmıyor sattırmıyor da kendi de kullanmıyor işimi görüyor iyi kötü yine

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
eski araban mı var derdin var babamın ilk sıfır arabası olmasa çoktan çıkarmıştım hurdaya çıkarttırmıyor sattırmıyor da kendi de kullanmıyor işimi görüyor iyi kötü yine
öyle hocam bir söz varya eskinin masrafını ödeyeceğime yeninin kredisini öderim diye çok haklı bir söz ama işte bu söz bi tr de işlemiyor pek

işini görüyorsa yeter hocam zaten büyük ihtimal yüke vuruyorsunuzdur arabayı

Reindi

80+ Silver
öyle hocam bir söz varya eskinin masrafını ödeyeceğime yeninin kredisini öderim diye çok haklı bir söz ama işte bu söz bi tr de işlemiyor pek

işini görüyorsa yeter hocam zaten büyük ihtimal yüke vuruyorsunuzdur arabayı
evet hocam yük arabası ya musluk yüklüyorum koli koli yaptığı başka bişi yok garaj arabası olmasına rağmen niye bu kadar çürüdü onu anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom