Yardım Kaportacı ne kadar alır

Yok arabam var el frenini çekmeyi unutmuşum park halindeyken kendi kendine bu arabaya vurmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi aracım olsa veya pederin hiç sorun etmemde başkasının olunca işte
Geçmiş olsun sizin aracınızda ne kadar hasar var?

Tampon hariç fiyat bu
Kaportacıya sor boyasız ne kadar yapabilirmiş.
iki parça dahil olarak sordum ama tampon hariç mi fiyat vermiştir

Geçmiş olsun sizin aracınızda ne kadar hasar var?
Sağolasın benim araç zaten hasarlı ön tampon önemli değil o yüzden hatta resimde gözüken siyah yerler benim aracımdan gelmiş olabilir boya istemez belki göçük düzeltmeyle düzelebilir sadece

iki parça dahil olarak sordum ama tampon hariç mi fiyat vermiştir

Sağolasın benim araç zaten hasarlı ön tampon önemli değil o yüzden hatta resimde gözüken siyah yerler benim aracımdan gelmiş olabilir boya istemez belki göçük düzeltmeyle düzelebilir sadece
Hocam tamponu yerine oturtur bırakır göçükcü boya yapmaz. Tamponu boyatmak için kaportacıya gidersiniz tekrardan
Tamponu boyatacaksanız tabii. Kaportacıya gidip çamurluk tampon fiyat al . Boyasız yapabilirse boyasız öneririm
Karşıdaki araç sahibi değer kaybı talep edebilir boyandığı için

Hocam tamponu yerine oturtur bırakır göçükcü boya yapmaz. Tamponu boyatmak için kaportacıya gidersiniz tekrardan
Tamponu boyatacaksanız tabii. Kaportacıya gidip çamurluk tampon fiyat al . Boyasız yapabilirse boyasız öneririm
Karşıdaki araç sahibi değer kaybı talep edebilir boyandığı için
ozaman ben bir o siyah izlere bakıyım benim aracımdan mı gelmiş yoksa boya kalkmış mı eğer boya kalktıysa kaportacıya götürelim kalkmadıysa göçükcüye

ozaman ben bir o siyah izlere bakıyım benim aracımdan mı gelmiş yoksa boya kalkmış mı eğer boya kalktıysa kaportacıya götürelim kalkmadıysa göçükcüye
Ortalama gene bu fiyatlar çıkacaktır. Karşıdaki araç sahibi anlayışlıysa çok sorun olacağını zannetmiyorum
Hocam arada olur böyle şeyler moralinizi bozmayın. Araç bu dünya malı bu dünyada kalır canınızı bu yüzden sıkmayın. Paranın çıkacağı varmış varsayın. Dediğiniz gibi yapın

Ortalama gene bu fiyatlar çıkacaktır. Karşıdaki araç sahibi anlayışlıysa çok sorun olacağını zannetmiyorum
Hocam arada olur böyle şeyler moralinizi bozmayın. Araç bu dünya malı bu dünyada kalır canınızı bu yüzden sıkmayın. Paranın çıkacağı varmış varsayın. Dediğiniz gibi yapın
Dediğiniz gibi yapacak bir şey yok morelim bozuldu biraz el frenini çekmeyi unuttum kendi kendine çarpmış birde ya araçtan inerken falan hiç fark etmedim de hareket etmiyordu ben gittikten sonra hareket etmiş çıkacak para varmış demek ki

Telefon tutacağı olur ya cama yapıstırdığın kısım ile çekmeyi dener misin ? mucuk mu ne diyorlar ya

Geri