Neler Yeni

Öneri KAPSAM ALANI YÜKSEK 5GHZ MODEM

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Beyler öncelikle merhaba,
Ben evimde 200mb İnternet kullanmaktayim istersem 1gb/sn olarakta kullanıyorum lakin servis sağlayıcısının verdiği modemin 5Ghz kapsam alanı çok düşük, üst katta odamda 5Ghz wifi olarak çekmiyor. Odamda menzil arttırıcı(xiaomi) var ama o bile görmüyor... Bana 5Ghz kanalı yüksek bir modem önerebilir misiniz?
Aklımda da bu var;

MODEM(tıkla) [ICODE][/ICODE]

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Ben evimde 200mb İnternet kullanmaktayim istersem 1gb/sn olarakta kullanıyorum lakin servis sağlayıcısının verdiği modemin 5Ghz kapsam alanı çok düşük, üst katta odamda 5Ghz wifi olarak çekmiyor. Odamda menzil arttırıcı(xiaomi) var ama o bile görmüyor... Bana 5Ghz kanalı yüksek bir modem önerebilir misiniz?
Aklımda da bu var;

Tek bir modem ile 5ghz yüksek alamazsın çünkü sağlık sebebiyle kısıtlamaya giriyor.
Anca routerler ile desteklersin veya sinyal arttırıcı

TİTAN.

80+ Platinum
Aklımda da bu var;

Senin bu dediğin modemi banada çok önermiştiler bütçen varsa tercih edilebilir ben tenda v12 aldım

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin bu dediğin modemi banada çok önermiştiler bütçen varsa tercih edilebilir ben tenda v12 aldım
amazon 869 TL tenda.. benim düşündüğüm de aynı fiyat.. kararsiz kaldım

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Hala kullanıyor musunuz acaba ? Kullanıyorsanız herhangi bir sorun yaşadınız mı bugüne kadar ?

TİTAN.

80+ Platinum
Hala kullanıyor musunuz acaba ? Kullanıyorsanız herhangi bir sorun yaşadınız mı bugüne kadar ?
Kullanıyorum kanka yaklaşık 1 hafta oldu hiç bir problem olmadı diyebilirim internet hızımada etki etti diğer modem çok eskiydi
Tavsiye ederim yorumlarda malzeme kalitesi kötü diyen vs. Arkadaşlara bana göre itimat etme gayet güzel ve kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom