Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Kapsamlı ağ testi programı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eren
Merhaba arkadaşlar kapsamlı ağ testi yapabileceğimiz bir masaüstü programı geliştiriyorum buna ekleyebileceğim özellik fikirlerine ihtiyacım var önerileriniz için teşekkür ederim

the_vrboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
seyfettin sari
Merhaba arkadaşlar kapsamlı ağ testi yapabileceğimiz bir masaüstü programı geliştiriyorum buna ekleyebileceğim özellik fikirlerine ihtiyacım var önerileriniz için teşekkür ederim
hocam mesela steamdan oyun indirirken ornegin internet hizimiz 100 ise 8 e bolunup çikan hızla indirme yapiliyor ya onuda göstersin
yani diyecegim oyun platformlarindaki vs indirme hizini çikan indirme hiziyla 8 e bolup onu göstersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mesela steamdan oyun indirirken ornegin internet hizimiz 100 ise 8 e bolunup çikan hızla indirme yapiliyor ya onuda göstersin
yani diyecegim oyun platformlarindaki vs indirme hizini çikan indirme hiziyla 8 e bolup onu göstersin
ekleyeceğimm teşekkürederim

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Alperen Yılmaz
upload ve download hızını aynı anda ölçsün ki doğru değerler alalım , ekleyebilirseniz bufferbloat testi de olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1745247982391.png

ekledim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,868
Üyeler
172,560
Son üye
37yakup
Top Bottom