Neler Yeni

kara cuma ne zaman başlayacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
burası twiter ı geçmiş duyar kasmak konusunda bu indirim gunune verilen isim kara ak pembe mor beni ilgilendirmez cebimdeki paraya alacağım ürüne bakarım

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
25 i mi oluyor şimdi ekran kartı alıcam bekleyim mi

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hıristiyan için kara pazar tabiri rahatsız edici olsa gerek ya da yahudi için kara cumartesi yine aynı şekilde rahatsız edici olduğu gibi Müslüman için de kara Cuma tabiri rahatsız edici. Semavi dinlerin değerli kabul ettiği günleri kara olarak adlandırmak gericilik, saygısızlıktır. Hem insanlık adına birçok indirimin olduğu bir günü kara olarak adlandırmak ayrı ahmaklık 🤔😊
Moderatör tarafını belli etti kara cumayı savunuyor kendisi kara cumayı reddetmemi küfür olarak uyarı atmış:D

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Konu dışına çıkmamak için detaylı yazamıyorum . Boş yapma . Haddini bil .
İslam karşıtı biri olduğunu bu kurduğun cümleden anlayabiliyorum. şunu unutma elbet birgün öleceksin ahireti düşün ona göre yaşa.

mrramen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Atahn Küçükçayır
Cuma dediğin kara olur. Bende muhteşem cumaya karşıyım cuma gününün neresi muhteşem?
Usta boşluğuma geldi haykırdım he.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İslam karşıtı biri olduğunu bu kurduğun cümleden anlayabiliyorum. şunu unutma elbet birgün öleceksin ahireti düşün ona göre yaşa.
İnsanları bu türlü itham etmeye hakkın yok.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Moderatör tarafını belli etti kara cumayı savunuyor kendisi kara cumayı reddetmemi küfür olarak uyarı atmış:D
Buradaki kurucu olsun, modlar olsun İslam hassasiyeti olan insanlar... Eminim onlar da bu 'kara' tabirine kalben buğzediyorlar. Üslup muhtemelen hoşuna girmemiştir.

mrramen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Atahn Küçükçayır
Top Bottom