Neler Yeni

🔥İndirim Karaca 2'li Kesme Tahtası 149 tl 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil Demiray
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, teknoloji
Gönderirler 3 ay önce falan 120 ye almıştım üzerinde çok kokusu vardı bir türlü çıkmamıştı. Tezgahta birkaç gün başka kesme tahtasını kullanırken nem kaptı herhalde çürüdü tezgaha temas eden yerleri attım çöpe gitti. Ben memnun kalmadım bedavaya bile almam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Aynısını amazondan almıştım. Hemen çiziliyor.

FurkanIIy

80+ Bronze
Ben anlamıyorum. Şu kadar ucuz ürüne bile kötü yorum yapanlar var. 150 liralık kesme tahtasından ne gibi bir performans bekleyebilirsiniz ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil Demiray
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, teknoloji
Ben anlamıyorum. Şu kadar ucuz ürüne bile kötü yorum yapanlar var. 150 liralık kesme tahtasından ne gibi bir performans bekleyebilirsiniz ki?
Almaya bile değmez diyorum sağlıksız ve aşırı koku var üzerinde. Bedavaya bile alınmaz. 100 lira daha koyup düzgün birşeyler alınabilir sağlıkta ucuza kaçılmamalı.

FurkanIIy

80+ Bronze
Almaya bile değmez diyorum sağlıksız ve aşırı koku var üzerinde. Bedavaya bile alınmaz. 100 lira daha koyup düzgün birşeyler alınabilir sağlıkta ucuza kaçılmamalı.
Elbette hocam. Zaten böyle ürünler tek seferlik alınıp uzun süre boyunca kullanılır. Fakat ucuz diye alıp kötü yorum yapanlar garibime gidiyor, o anlamda söylemiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alperen
kendimde aşçıyım bu tahtaları pek önermem annem almıştı tahta ortadan 2 ye bölündü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,238
Üyeler
163,804
Son üye
gleoin
Top Bottom