FarukWinneR
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü fakat Renderi bekleye bilirimEğer bilgisayarın az biraz iyiyse sen photoshop yapabilirsin.Sistemin?
Kötü fakat Renderi bekleye bilirimEğer bilgisayarın az biraz iyiyse sen photoshop yapabilirsin.Sistemin?
Dostum anlayıp anlamamak önemli değil . Yaptığın forum kurallarına aykırı Türkçe kurallarına uygun bir şekilde yazmalısın.niye anlamıyorsun onu anlamadım okuyamıyormusun ?
yada intro yapmayı biliyorsan ve alıcı bulursan çok iyi para kazanabilirsin benim arkadaşlarım var mesela tanesini 10 tl ye yapıyorlar aldıkları parayıda oyunlarına yatırıyorlar benımde bilgim var ama hevesim yokAz Çok photoshop Bilgim var Nerden bannerları Satabilirim?
dostum diyorumki facebook oyun gruplarında yada youtube grupplarında alıcı bulabilirsin veyada kimlik editleyip satabilirsin tanesi 20 tl idi enson dedimDostum lütfen CAPS-LOCK kapa.Yazdığını anlamıyorum.
dostum forum kurallarında öyle bir şey yazmıyor sen bunu nerden duydun ?Dostum anlayıp anlamamak önemli değil . Yaptığın forum kurallarına aykırı Türkçe kurallarına uygun bir şekilde yazmalısın.
yada intro yapmayı biliyorsan ve alıcı bulursan çok iyi para kazanabilirsin benim arkadaşlarım var mesela tanesini 10 tl ye yapıyorlar sen daha ucuza yapıp yavaş yavaş tanındıktan sonra fiyatlarını yükseltebilirsin mesela 5 tl ile başlayıp bi zamandan sonra 6 veya 7 tl yapabilirsinAz Çok photoshop Bilgim var Nerden bannerları Satabilirim?
Büyük yazıları gözlerim seçemiyor.Ama çok fazla olunca.niye anlamıyorsun onu anlamadım okuyamıyormusun ?
tamm anladım zaten küçük harflerle aynısını sana yazdım okumadıysan birdaha yazabilirimBüyük yazıları gözlerim seçemiyor.Ama çok fazla olunca.
Fikirlere Bakabilirsinkardeşim bulursan bana mesaj atarmısın bende istiyorum![]()