Karantinada birden 17 KG aldım. KG vermek için ne yapmam lazım?(Ev içi)

Biliyorum ilk olarak yağ depolarını kullanmayacağını.

Günde 1000 civarı kalori alırsan yavaş yavaş kilo verirsin.
Spor yaparsan bundan daha fazlasına ihtiyaç duyarsın benim önerim bisiklet sürmen.
1000 kalori neye tekabül ediyor acaba? Pek anlamıyorum da

1000 kalori neye tekabül ediyor acaba? Pek anlamıyorum da
1 kilonun 7 de biri demek 1000 kalori.
Yaşını 16 civarı varsayarak günde kilonu koruman için 2000-2500 kalori alman gerekiyor eğer bir işle uğraşıyorsan.
Kalori açığı ise günlük kalori ihtiyacından daha azını kilo vermeye deniyor.

1 kilonun 7 de biri demek 1000 kalori.
Yaşını 16 civarı varsayarak günde kilonu koruman için 2000-2500 kalori alman gerekiyor eğer bir işle uğraşıyorsan.
Kalori açığı ise günlük kalori ihtiyacından daha azını kilo vermeye deniyor.
Yaşım 15. neye tekabül ediyor derken 1000 kalori almak için ne kadar ne yemem lazım demek istemiştim. Yani benim günlük ihtiyacım ne? Ne kadar ne yemek yemeliyim?

Yaşım 15. neye tekabül ediyor derken 1000 kalori almak için ne kadar ne yemem lazım demek istemiştim. Yani benim günlük ihtiyacım ne? Ne kadar ne yemek yemeliyim?
Özelden yazdım.

ders var diye kahvaltıyı geciktiriyorum çok acıkınca dersi geç giriyorum öğlen küçük bi yemek yiyorum genelde noodle akşam yemeğide yiyorum gece en az 4-5 mandalina yiyorum ama kilo alıyorum sen nasıl beceriyorsun
Değişik bi metabolizma var bende.

Hey maşallah nasıl kilo alıyorsunuz ya. Günde 4 öğün yemek yiyorum, evin içinde oturup duruyorum 2 kilo verdim..
Aç kalınca insan kilo alıyor önemli olan sindirebilmek demek ki 4 öğünü sindirebiliyorsun

Karantinada birden 17 KG aldım. KG vermek için ne yapmam lazım?(Ev içi)
Sindirebileceğin kadar ye sofraya otur öğün küçült ama mutlaka sabah öğle akşam yemek ye aralarda da yoğurt vesayre yiyebilirsin bol su iç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aç kalınca insan nasıl kilo alıyor ya :D
Afrikadaki insanlara bak mideler kocaman kwashiorkor diye yazarak görebilirsin şişmanlamak için çok yemeye gerek yok. Şöyle anlatayım kısaca sana sen yemeyi içmeyi kesince vücütda enerji az yakmak için elinden geleni yapar çünkü yemek geleceğini bilmediği için yaşamak için her şeyden o da kısar. Diyeti vücuduna tanıtman lazım yemek kesmek insanlara kilo aldırır.

Afrikadaki insanlara bak mideler kocaman kwashiorkor diye yazarak görebilirsin şişmanlamak için çok yemeye gerek yok. Şöyle anlatayım kısaca sana sen yemeyi içmeyi kesince vücütda enerji az yakmak için elinden geleni yapar çünkü yemek geleceğini bilmediği için yaşamak için her şeyden o da kısar.
Hocam sen olayı çok yanlış anlamışsın. Afrikada insanların karınlarının şiş olması hastalıktan ve sıtmadan dolayıdır. Kilo almasıyla bir alakası yoktur yani. Aç kalarak kimse kilo almaz öyle bir mantık yok. Kilo alman için gerekli besini aç kalırsın nereden alıcaksın?

Hocam sen olayı çok yanlış anlamışsın. Afrikada insanların karınlarının şiş olması hastalıktan ve sıtmadan dolayıdır. Kilo almasıyla bir alakası yoktur yani. Aç kalarak kimse kilo almaz öyle bir mantık yok. Kilo alman için gerekli besini aç kalırsın nereden alıcaksın?
Sağlıkçıyım dostum bu konu üzerine tez yazıyoruz derslerimiz var. Afrikadaki o insanlar a sürekli karbonhidrat veriyorlar protein girmiyor yeterli ve dengeli beslenilmediği için göbek o şekilde çıkıyor ayrıca gidip tanıdığın bir diyetisyene benim söylediğimi sorabilirsin.

sadece tatlıyı aburcuburu kes kendi kendine kilo verirsin evde hoplayıp zıplamana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egzersiz.Kendine program hazırla.Karın egzersizleri yap bol bol.Ayrıca yemeyi kes.Araştırıp kendine en uygun diyet listesini bul.
karın egzersizleri hiç bi işe yaramaz sadece bel bölgesini genişletir karın çalıştığın için karnın etrafındaki yağlar gidicek diye bi olay yok bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok

Geri