haktanugur3
80+ Gold
- Katılım
- 6 Haziran 2020
- Mesajlar
- 7,612
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,571
Karantinada birden 17 KG aldım. KG vermek için ne yapmam lazım?(Ev içi)
Maddi imkanın varsa spor + diyet.Karantinada birden 17 KG aldım. KG vermek için ne yapmam lazım?(Ev içi)
Ac kal bir şey yeme sadece su ic. 40 gun böyle.Karantinada birden 17 KG aldım. KG vermek için ne yapmam lazım?(Ev içi)
Şu an 5 KG verdim. 12KG daha fazlayım ama bende nasıl oldu anlamadım. Herhalde stresten yemek yedim. Evde de sadece PC mutfak tuvalete gidince böyle oldu.Maddi imkanın varsa spor + diyet.
Yoksa yine spor + diyet şart.
Ben 1,5 ayda 10 kilo verdim sadece diyet ile.
Çüş ölmesini istiyon herhaldeAc kal bir şey yeme sadece su ic. 40 gun böyle.
Evden cenazesi çıksın de mi?Ac kal bir şey yeme sadece su ic. 40 gun böyle.
Kardeşim aşırı yemek de öldürür. Yerken ölmemiş ac kalinca mi ölecek güldürme beni.Ya ben kilo almak istiyorum. Lanet olasıca karantinada ful evdeyim ama 1 gr kilo alamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çüş ölmesini istiyon herhalde
Kalori açığı vermen şart.Karantinada birden 17 KG aldım. KG vermek için ne yapmam lazım?(Ev içi)
Hadi diyelim bu diyetin sonunda ölmedi yine o kiloları alıcak neden biliyor musun ?Ac kal bir şey yeme sadece su ic. 40 gun böyle.
Bu işin kuralı bu. Yeme alışkanlığı değişmeden verdigin kilolar günü kurtarır. Ben de 10 kilo verdim bir ayda. Sonra geri aliyon neden diyeti bıraktigin anda vucut açlığı hatırlayip kendini korumak için yemeğe saldirmani sağlıyorKardeşim aşırı yemek de öldürür. Yerken ölmemiş ac kalinca mi ölecek güldürme beni.