Neler Yeni

Karantinada kilo verme

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Bildiğiniz gibi evde kaldığımız bu günlerde baya kilo aldım sizce diyet yapmalımıyım yoksa çok az mı yemeliyim bilemedim :) günde 500 kalori gibi
karantinadan önce 96 kiloydum günlük 5 lt su içmeye başladım çok iştahım kesildi bazı günler yemek bile yemiyorum şuan 84 kiloyum ama su herkese göre değişir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
karantinadan önce 96 kiloydum günlük 5 lt su içmeye başladım çok iştahım kesildi bazı günler yemek bile yemiyorum şuan 84 kiloyum ama su herkese göre değişir.
Kanka işine karışmak gibi olmasın ama kilona göre içmelisin yani 84kg biri 4litre içmesi yeterli 5 litre içmen çok iyi tabi ki bir şey demiyorum ama tuvaletten çıkamazsın olm yavaş iç :D

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Kankam uzun süredir beslenme eğitimi alıyorum senin ilacın bende, intermittent fasting (aralıklı oruç) yapabilirsin 16 8 şeklinde internetten araştırabilirsin çok güzel kilo verme yöntemidir onun dışında su diyeti uygulayabilirsin sabahları kaltığında 1 2 litre buz gibi suyu direkt içmen gerekiyor ya da gün içinde fazlaca soğuk su ya da dersen ki ben spor yaparım haftada 3 kez olmak üzere hiit kardiyo öneririm seviyene uygun programlar bulabilirsin fakat spor yapacaksan düzgün bir beslenmeye ihtiyacın var protein karbonhidrat makrolar falan dengeli yemelisin
Hocam ne kadar karbonhidrat almalıyız günde?

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Kanka işine karışmak gibi olmasın ama kilona göre içmelisin yani 84kg biri 4litre içmesi yeterli 5 litre içmen çok iyi tabi ki bir şey demiyorum ama tuvaletten çıkamazsın olm yavaş iç :D
Tabik doğru kiloya göre değşir bende bilmiyorum nneden oldu önceden samimi söylüyorum günlük 400-500 ml geçmezdi içtiğim su ama çok susamaya başladım hani kendimide zorlamıyorum ama bilmiyorum neden böyle oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
Hocam ne kadar karbonhidrat almalıyız günde?
Kilona göre kanka aralıklı oruç için diyorsan neredeyse hiç almamalısın, ama normal beslenme için diyorsan besinlerle örnek verebilirim mesela sabahları tam buğdaylı ekmek yulaf vb gibi lifli şeyler yiyebilirsin öğlen yemeklerine bulgur pilavı vs gibi makro besinleri alabilirsin, tam bi diyetisyen olmadığım için gramaj söyleyemem ama doğru karbonhidrat doğru proteinle sana kilo aldırmaz kilo verecek birisi isen az tüketmelisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabik doğru kiloya göre değşir bende bilmiyorum nneden oldu önceden samimi söylüyorum günlük 400-500 ml geçmezdi içtiğim su ama çok susamaya başladım hani kendimide zorlamıyorum ama bilmiyorum neden böyle oldu
İç iç su kadar yararlı hiçbir şey yok çok iyi gidiyorsun bence

Top Bottom