Çözüldü✓ Kararsız Kaldım: Kulaklık Listeme Göz Atar Mısınız?- Mikrofon Testini Sizlerle Paylaştım

cloud 3 wireless almayı düşünüyorum çok gelirse 4200 fiyat atk almayı düşünüyorum atknin nasıl mikrofon ve kulaklık testi biliyornmusun?
Hocam bilmiyorum. Eğer bekliycem derseniz Cloud 3 iyi bir terçih olacaktır sizin için. Bende de para olsaydı alırdım. GX30 PRO da işimi görüyor benim fazlasıyla. Cloud 3 ' ü Dolby olduğu için alırdım herhalde. Onun dışında bence şuan kullandığım GX30 Pro da iyi.

Hocam bilmiyorum. Eğer bekliycem derseniz Cloud 3 iyi bir terçih olacaktır sizin için. Bende de para olsaydı alırdım. GX30 PRO da işimi görüyor benim fazlasıyla. Cloud 3 ' ü Dolby olduğu için alırdım herhalde. Onun dışında bence şuan kullandığım GX30 Pro da iyi.
tamamdır hocam sasğol

Son düzenleme:
Mikrofonu istersek sökebilirmiyiz hocam ?
Hayır sökülmüyor. Yalnız güzel bir mekanizma yapmışlar, kulaklığın içine doğru itilebilir bir şekilde tasarlanmış. Bu yönden oldukça yenilikçi bir tasarıma başvurulmuş. Kulaklığın içine doğru ittiğinizde sanki mikrofon hiç yokmuş gibi bir görüntü çıkıyor ortaya. Gayet kullanışlı ve bu özellik sayesinde MİK kaybolma gibi durumlarında önüne geçilmiş gibi duruyor.

paylaştığım

Eyw bilgilendirdiğiniz için. Hiç bir yerde incelemesi yok maalesef ve bir fikir sahibi olmak imkansız gibi neredeyse, ama ben bir ilki yapmak isterim. GX30 Pro yu fiyatını göz önüne alarak diğer kulaklıklara nazaran özellikleri üç aşşağı beş yukarı aynı olduğundan ve merakımı gidermek amaçlıda olsa alıp, incelemesini çekeceğim. Belki bir faydam olur diğer insanlara ve de belkide çok memnun kalırım. Alıp incelemesini çekeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kendi youtube hesaplarında paylaşmış olmaları gerekirdi. Neden bu kulaklık için bir inceleme yapma gereği duymamışlar anlamıyorum.
hocam çok memnun olurum. bende siparişe edeceğim bir kaç gündür düşünüyorum ne alsam diye. konuyu açmanız çok iyi olmuş

hocam çok memnun olurum. bende siparişe edeceğim bir kaç gündür düşünüyorum ne alsam diye. konuyu açmanız çok iyi olmuş
Eyw sağolun güzel yorumlarınız için. Bende pek fazla inceleme bulamamıştım. Bu ürünü alıp kullanıp bire bir deneyimlerimi yazacağımı söylemiştirm. Aldım. Denedim. Memnunum. F/P.

Resimlerini paylaşmıştım. Uzun bir test yapıp yine deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım.

Cloud2 vardı değişim ile Cloud3 geldi. İkisini de satıp Cloud3 Wireless alasım var ama sesi kısık/az diyorlar. Şöyle güzel bir EQ ayarı ile adam olmaz mı?
3 aydır c3 wireless kullanıyorum aşırı memnunum malzeme kalitesinden ve pil ömründen tek olayı ses kalitesi istediğim gibi değildi 40 lira verip dolby den ayar yaptım memnunum tavsiye ederim

Eyw sağolun güzel yorumlarınız için. Bende pek fazla inceleme bulamamıştım. Bu ürünü alıp kullanıp bire bir deneyimlerimi yazacağımı söylemiştirm. Aldım. Denedim. Memnunum. F/P.

Resimlerini paylaşmıştım. Uzun bir test yapıp yine deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım.
tekrardan selamlar, gx30pro nun pedleri degistirilebiliyor mu ? destek ekibine hangi pad uygundur diye mail atmistim, pedler deri oldugundan alip kumas takmayi istiyordum ancak pedlerin degistirilmedigini soylediler. dogru mudur ? yerinden cikmiyor mu pedler ?

tekrardan selamlar, gx30pro nun pedleri degistirilebiliyor mu ? destek ekibine hangi pad uygundur diye mail atmistim, pedler deri oldugundan alip kumas takmayi istiyordum ancak pedlerin degistirilmedigini soylediler. dogru mudur ? yerinden cikmiyor mu pedler ?
Hocam çok emin değilim pedler konusunda. Bende başta kumaş takmayı düşündüm. Şuan elim de baklıyorum da kulaklığıa biraz işçilik yaparsanız kulak pedlerini değiştirebilirsiniz gibi duruyor.

Cloud2 vardı değişim ile Cloud3 geldi. İkisini de satıp Cloud3 Wireless alasım var ama sesi kısık/az diyorlar. Şöyle güzel bir EQ ayarı ile adam olmaz mı?
var hocam profilimde mevcut ss i çoğu arkadaş beğendi kullanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri