Çözüldü✓ Kararsız Kaldım: Kulaklık Listeme Göz Atar Mısınız?- Mikrofon Testini Sizlerle Paylaştım

GX30 ve GX30 Pro'nun Machenike sitesinde driver'ları var. Ama çok gelişmiş driverlar değil klasik driver mantığı, ürünü ilk aldığım hafta GANK'ten yetkili arkadaşlar arayıp memnuniyet bilgisi alırken driver konusunu söylediğimde Machenike tarafı ile bu konuda iletişimde olduklarını ve Machenike'nin şu anda tüm Machenike ekipmanlarını tek bir driver üzerinden yönetmeyi hedeflediklerini, bu sene içerisinde çok daha kapsamlı bir driver'ın yayınlanacağını ilettiler.
Eyw bilgilendirdiğiniz için. Hiç bir yerde incelemesi yok maalesef ve bir fikir sahibi olmak imkansız gibi neredeyse, ama ben bir ilki yapmak isterim. GX30 Pro yu fiyatını göz önüne alarak diğer kulaklıklara nazaran özellikleri üç aşşağı beş yukarı aynı olduğundan ve merakımı gidermek amaçlıda olsa alıp, incelemesini çekeceğim. Belki bir faydam olur diğer insanlara ve de belkide çok memnun kalırım. Alıp incelemesini çekeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kendi youtube hesaplarında paylaşmış olmaları gerekirdi. Neden bu kulaklık için bir inceleme yapma gereği duymamışlar anlamıyorum.

Eyw bilgilendirdiğiniz için. Hiç bir yerde incelemesi yok maalesef ve bir fikir sahibi olmak imkansız gibi neredeyse, ama ben bir ilki yapmak isterim. GX30 Pro yu fiyatını göz önüne alarak diğer kulaklıklara nazaran özellikleri üç aşşağı beş yukarı aynı olduğundan ve merakımı gidermek amaçlıda olsa alıp, incelemesini çekeceğim. Belki bir faydam olur diğer insanlara ve de belkide çok memnun kalırım. Alıp incelemesini çekeceğim.
Kulaklık geldikten sonra buradan inceleme sonucunu paylaşırsan çok sevinirim, ona göre GX30'u kardeşime verip GX30 Pro'ya geçebilirim :):)

Kulaklık geldikten sonra buradan inceleme sonucunu paylaşırsan çok sevinirim, ona göre GX30'u kardeşime verip GX30 Pro'ya geçebilirim :):)
Alacağım hocam. Benim bir faydam dokunsun bari ilerde almak isteyen arkadaşlara referans olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf kablosuz oluşu ve tasarımı için alacağım bakalım nasıl bir kalitede.

Sipariş verdim gelince detaylı bir inceleme yaparım forum üzerinden.

Merhaba, iyi forumlar.

Aşağıda paylaştığım linkteki kulaklıkları kendi bütçem doğrultusunda ve piyasa indirimlerini takip ederek derledim. Aralarında kaldım, hangisini tercih etmeliyim sizce?

Kullanım amacım: Oyun, Günlük müzik dinleme, video izleme, discord vb. platformlarda online görüşmeler. ANC (aktif gürültü engelleme) olsa güzel olur ama şart değil. Konfor ve ses kalitesi (Mikrofon) önceliğim.

1. https://www.banayeni.com/logitech-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=nnb&v=1.81.7
  2. https://gank.com.tr/machenike-gx30-pro-tri-mode-siyah-gaming-kulaklik-97
  3. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT71...33&creativeASIN=B0DT71MR38&linkCode=asn&psc=1
  4. https://www.gaming.gen.tr/urun/1513...nd-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik/?ref=akakce
  5. https://www.itopya.com/rampage-blit...g-bluetooth-mikrofonlu-gaming-kulaklik_u29064
Kulaklıktan beklentin aşırıysa hiçbiri yeterli gelmez cloud 3 wireless alabilirsin fakat müzik için pek uygun sayılmaz basslar yetersiz mikrofonu default kullanırken bile çok iyi mikrofonu ses kasma cloud 2 kadar iyi değil ama idare eder üzmez.

Kulaklıktan beklentin aşırıysa hiçbiri yeterli gelmez cloud 3 wireless alabilirsin fakat müzik için pek uygun sayılmaz basslar yetersiz mikrofonu default kullanırken bile çok iyi mikrofonu ses kasma cloud 2 kadar iyi değil ama idare eder üzmez.
Hocam yorumun için teşekkür ederim. Ben bir ilki yaparak GX30 Pro'ya şans vermek istiyorum cloud 3 ile aşağı yukarı aynı özelliklere sahip anc de var galiba bir incelemesinide yapacağım. Hiçbir yerde incelemesi yok "GX30 Pro" bu yüzden TR'ye ilk incelemeyi ben yapayım:)

Hocam yorumun için teşekkür ederim. Ben bir ilki yaparak GX30 Pro'ya şans vermek istiyorum cloud 3 ile aşağı yukarı aynı özelliklere sahip anc de var galiba bir incelemesinide yapacağım. Hiçbir yerde incelemesi yok "GX30 Pro" bu yüzden TR'ye ilk incelemeyi ben yapayım:)
Pek bilindik marka değil ama bilindik markalara göre çok daha kaliteli ve ucuza mükemmel ürünler karşımıza çıkabiliyor açıkçası şans verilebilir dediğin gibi kesinlikle bilindik markalara tonla para vermektense f/p olan bir marka denemek daha iyi olabilir kesinlikle.

Pek bilindik marka değil ama bilindik markalara göre çok daha kaliteli ve ucuza mükemmel ürünler karşımıza çıkabiliyor açıkçası şans verilebilir dediğin gibi kesinlikle bilindik markalara tonla para vermektense f/p olan bir marka denemek daha iyi olabilir kesinlikle.
Eyw hocam aynı görüşteyim. Deneyip test edip güzel bir inceleme çekeceğim yazıya dökerim gerekirse fotoğraf ve videoda paylaşacağım.

Arkadaşlar kulaklığı aldım :). Bir kaç gün test edicem sonra sında + ve - yönlerini sizlere söylerim.

Şuanda ilk izlenim kalite performans. + Mikrofon gürültü engelleyici iyi çalışıyor ilk denemem.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar kulaklığı aldım. Resimlerini ekliyorum ileride bir inceleme gelecek dediğim gibi. Mikrofon test etme şansım oldu Valorantta çok iyi şekilde sesimi karşıya iletti. Gürültü engelleme modu da var ayrıca oda iş yapıyı. Tek sevmediğim yönü uygulamanın çok kötü olması onun dışımda F/P sıkalasındayi bir yerde en azından Havit gibi kablosuz kulaklıklardan iyidir. Kulak pedleri keşke suni deri yerine kumaş olsaymış 10 numara olurmuş ama ses geçirmesin diye böyle tercih etmiş olmalılar.

Ekler

• IMG_0238.webp
    IMG_0238.webp
    935.1 KB · Hit: 36
  • IMG_0239.webp
    IMG_0239.webp
    765.9 KB · Hit: 37
  • IMG_0240.webp
    IMG_0240.webp
    494.9 KB · Hit: 36
  • IMG_0241.webp
    IMG_0241.webp
    402.2 KB · Hit: 34
  • IMG_0242.webp
    IMG_0242.webp
    335.8 KB · Hit: 37
  • IMG_0243.webp
    IMG_0243.webp
    602.4 KB · Hit: 33
  • IMG_0244.webp
    IMG_0244.webp
    369.7 KB · Hit: 33
  • IMG_0245.webp
    IMG_0245.webp
    332.1 KB · Hit: 33
  • IMG_0246.webp
    IMG_0246.webp
    244.7 KB · Hit: 32
  • IMG_0247.webp
    IMG_0247.webp
    241.6 KB · Hit: 32
  • IMG_0248.webp
    IMG_0248.webp
    270.6 KB · Hit: 33
  • IMG_0249.webp
    IMG_0249.webp
    331.7 KB · Hit: 32
  • IMG_0250.webp
    IMG_0250.webp
    507.4 KB · Hit: 30
  • IMG_0251.webp
    IMG_0251.webp
    358.2 KB · Hit: 31
  • IMG_0252.webp
    IMG_0252.webp
    378.5 KB · Hit: 35
  • IMG_0253.webp
    IMG_0253.webp
    281 KB · Hit: 34
  • IMG_0254.webp
    IMG_0254.webp
    263.2 KB · Hit: 37
  • IMG_0255.webp
    IMG_0255.webp
    345.8 KB · Hit: 38
  • IMG_0256.webp
    IMG_0256.webp
    395.4 KB · Hit: 36
  • IMG_0257.webp
    IMG_0257.webp
    391 KB · Hit: 35
  • IMG_0258.webp
    IMG_0258.webp
    712.5 KB · Hit: 35
  • IMG_0259.webp
    IMG_0259.webp
    353.6 KB · Hit: 37
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Ascl
Merhaba arkadaşlar kulaklığı aldım. Resimlerini ekliyorum ileride bir inceleme gelecek dediğim gibi. Mikrofon test etme şansım oldu Valorantta çok iyi şekilde sesimi karşıya iletti. Gürültü engelleme modu da var ayrıca oda iş yapıyı. Tek sevmediğim yönü uygulamanın çok kötü olması onun dışımda F/P sıkalasındayi bir yerde en azından Havit gibi kablosuz kulaklıklardan iyidir. Kulak pedleri keşke suni deri yerine kumaş olsaymış 10 numara olurmuş ama ses geçirmesin diye böyle tercih etmiş olmalılar.
Hocam g435 2900 e düşmüş durumda ikisi arasında kaldım hangisini onerirsin

Hocam g435 2900 e düşmüş durumda ikisi arasında kaldım hangisini onerirsin
Hocam dediğiniz kulaklığı bende almak istemiştim. Ama incelemelerim doğrultusunda ve fiyatı da yüksek olduğu için GX30 Pro aldım. Dediğiniz kulaklığın MİK kötü olduğu söyleniyor. Benim kulllandığım GX30 Pro kulaklığın mikrofonu iyi test ettim orta üst segment bir mikrofon performansı var. (Valorant oynadım ve sesimin nasıl geldiğini sordum insanlara aynı zamanda ses kaydı vs. Yaptım.)

Bahsettiğiniz kulaklık Logi G435 bu dönemde hala alınır mı şahsen almazdım. Bu arada kulaklığın mikrofonu dşrekt Sol tarafta ve gömülü olduğundan sesinizi karşıya iletemeyebilirsiniz zorlana bilir. Logitech G435 almayın. Bir üst segment kulaklıklara yönelin bence. Şahsi görüşlerim bunlar yinede siz bilirsiniz.

Diğer arkadaşların da yorumlarını alın.

Hocam dediğiniz kulaklığı bende almak istemiştim. Ama incelemelerim doğrultusunda ve fiyatı da yüksek olduğu için GX30 Pro aldım. Dediğiniz kulaklığın MİK kötü olduğu söyleniyor. Benim kulllandığım GX30 Pro kulaklığın mikrofonu iyi test ettim orta üst segment bir mikrofon performansı var. (Valorant oynadım ve sesimin nasıl geldiğini sordum insanlara aynı zamanda ses kaydı vs. Yaptım.)

Bahsettiğiniz kulaklık Logi G435 bu dönemde hala alınır mı şahsen almazdım. Bu arada kulaklığın mikrofonu dşrekt Sol tarafta ve gömülü olduğundan sesinizi karşıya iletemeyebilirsiniz zorlana bilir. Logitech G435 almayın. Bir üst segment kulaklıklara yönelin bence. Şahsi görüşlerim bunlar yinede siz bilirsiniz.

Diğer arkadaşların da yorumlarını alın.
Hocam gx30 pro alayım ozaman hiç uğraşmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri