Neler Yeni

Kararsız kaldım PC mi Series S mi?

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
6-7 senesi var ikisinin de.

Series S de 30FPS çalışacak bazı oyunlar Series X de 60FPS çalışabilir bu arada, tek fark kalite olmaz yani. (Cyberpunk 2077 örnek varilebilir buna.)
Şimdi şunuda düşünmek gerek onca oyun varken Cyberpunk oynayacağımı sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Series S alırsamda 5-6k cebimde kalacak ve Game Pass çok cezbedici ve ayrıca CS:GO gibi oyunları çok oynamıyorum.
Bilgisayar fiyatları düştü, konsol fiyatları arttı. Ben bilgisayar tercih ederim. Şu anda RX590 üzerine kurulu bir sistemden yazıyorum ve yanımda da Series S duruyor, en son ne zaman açtım hatırlamıyorum. Ki buna rağmen de yeni bir kasa toplamayı düşünüyorum, muhtemelen konsolu satacağım.
Xbox’da arkadaşın varsa ve sadece pc’ye özel olan cs gibi oyunlar oynamıyorsan alınır.
Bende vardı ss ama 20 gün kullanıp sattım.
Arkadaşım yoktu ek olarak orada oynadığım çoğu oyunu pc’de oynamıştım.
Ömürleri (çıkacak oyunlar olarak) aynı ama grafik ve FPS olarak ilerde fark açılacaktır. Bazı oyunlar Series S için kırpılmış özelliklerle gelebilir gibi liste uzar.
6-7 senesi var ikisinin de.

Series S de 30FPS çalışacak bazı oyunlar Series X de 60FPS çalışabilir bu arada, tek fark kalite olmaz yani. (Cyberpunk 2077 örnek varilebilir buna.)

Ayrıca RX 6650'li sistem alacağım 15k ya monitör dahil.a

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şimdi şunuda düşünmek gerek onca oyun varken Cyberpunk oynayacağımı sanmıyorum.

Series S alırsamda 5-6k cebimde kalacak ve Game Pass çok cezbedici ve ayrıca CS:GO gibi oyunları çok oynamıyorum.

Ayrıca RX 6650'li sistem alacağım 15k ya monitör dahil.a
O da mantıklı olur. O sistem güç olarak Series X den biraz daha zayıf ama daha fazla oyun oynama şansınız olur iyi olur yani.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
O da mantıklı olur. O sistem güç olarak Series X den biraz daha zayıf ama daha fazla oyun oynama şansınız olur iyi olur yani.
Gamepass’de ki oyunlara bak. Eğer çok hoşuna gittiyse al. Ama 15k bütçen varsa ps5’de alabilirsin. Yeni gelen ps sistemi ile xbox gamepass gibi üye olup çoğu exclusive oyunu oynuyorsun.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Gamepass’de ki oyunlara bak. Eğer çok hoşuna gittiyse al. Ama 15k bütçen varsa ps5’de alabilirsin. Yeni gelen ps sistemi ile xbox gamepass gibi üye olup çoğu exclusive oyunu oynuyorsun.
Sony'e güvenim artık kalmadı geriye uyumluluk gelmeliydi Series X alırım daha iyi PS5 alacağıma.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
bu videoyu bi izleyin hocam;

Ama yine de karar sizin.
Bu videoyu az önce izledim ama bana yine şu yönden Series X daha iyi geliyor incelemelerdede gösteriliyor hızı olsun grafik optimize çok daha iyi geliyor bana Xbox daha cazip ve küçük ayrıca cd bölümü olmuyor olanlarda pahalı bir fiyatta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Arkadaşlar çok kararsız kaldım Xbox Series S alıp 2K monitör almakmı yoksa İncehesap'tan PC hocasının PC'sini 13K'dan alıp monitör eklemek mi ve durumumu paylaşayım size evde bir PC var şu anda günlük işler için ama oyun oynatmaz oynatsada CS LoL gibi sizce neyi tercih etmeliyim.
Konsol çok hızlı sıkıyor haberin olsun PC dc Den arkadaşlarla falan baya sarıyor ama şöylede bişey var PC yi alıp ucuza bi tane para biriktip one s alabiirsin bay yeterli one s

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Bu videoyu az önce izledim ama bana yine şu yönden Series X daha iyi geliyor incelemelerdede gösteriliyor hızı olsun grafik optimize çok daha iyi geliyor bana Xbox daha cazip ve küçük ayrıca cd bölümü olmuyor olanlarda pahalı bir fiyatta.
Hocam evet gpu hızı önemli ama önemli olan ona uygun oyun yapabilmekte. Evet xbox'da çok güzel simülasyon oyunları var. Forza olsun uçak sim olsun ama kesinlikle sony hikayeli oyunlarda çok daha iyi. Eğer sinematik hikayeli oyun seviyorsanız ps5 veya pc almalısınız. Ama online oyun seviyorsan herhangi birini alabilirsiniz.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Konsol çok hızlı sıkıyor haberin olsun PC dc Den arkadaşlarla falan baya sarıyor ama şöylede bişey var PC yi alıp ucuza bi tane para biriktip one s alabiirsin bay yeterli one s
Yatarak oyun oynayamayı seviyorum o yüzden sıkılacağımı sanmıyorum fakat uyguna pc bulursam alacağım.

Hocam evet gpu hızı önemli ama önemli olan ona uygun oyun yapabilmekte. Evet xbox'da çok güzel simülasyon oyunları var. Forza olsun uçak sim olsun ama kesinlikle sony hikayeli oyunlarda çok daha iyi. Eğer sinematik hikayeli oyun seviyorsanız ps5 veya pc almalısınız. Ama online oyun seviyorsan herhangi birini alabilirsiniz.
Kesinlikle exclusive oyunları mükemmel.

Ama şunu söyleyeyim bende zaten şuan bir pc var sadece iyi oyunları oynatmıyor cs lol gta vs oynatıyor sadece yeni nesil oynamak istiyorum.

Satriani

80+ Bronze
Bu gerçekten çok göreceli bi' olay ya, mesela acayip konsol seven ve sadece konsol oynayan insanlar var ve onlara nasıl ' al PC oyna ' diye dayatılsa da keyif almayacaklarsa, PC insanları için de konsol aynı konumda. Direkt kendimden örnek verebilirim ki mesela konsol oyun asla zevk veren, oynaması ergonomik gelen vs. bi' şey değil benim için ve elimde para ve tercih seçeneği olsa her halükarda o ' mouse + klavyeyi ' seçerim.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Bu gerçekten çok göreceli bi' olay ya, mesela acayip konsol seven ve sadece konsol oynayan insanlar var ve onlara nasıl ' al PC oyna ' diye dayatılsa da keyif almayacaklarsa, PC insanları için de konsol aynı konumda. Direkt kendimden örnek verebilirim ki mesela konsol oyun asla zevk veren, oynaması ergonomik gelen vs. bi' şey değil benim için ve elimde para ve tercih seçeneği olsa her halükarda o ' mouse + klavyeyi ' seçerim.
Ben iki tarafında oyunlarına bayılıyorum ama yatarak oynama güzel geliyor birde https://www.incehesap.com/pch-antumbra-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56849/ bu sistemin inidirime veya düşüşe geçmesini bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,010
Üyeler
167,038
Son üye
Aras01
Top Bottom