Salihefes
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 129
- İsim
- Salih Efes
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi şunuda düşünmek gerek onca oyun varken Cyberpunk oynayacağımı sanmıyorum.6-7 senesi var ikisinin de.
Series S de 30FPS çalışacak bazı oyunlar Series X de 60FPS çalışabilir bu arada, tek fark kalite olmaz yani. (Cyberpunk 2077 örnek varilebilir buna.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Series S alırsamda 5-6k cebimde kalacak ve Game Pass çok cezbedici ve ayrıca CS:GO gibi oyunları çok oynamıyorum.
Bilgisayar fiyatları düştü, konsol fiyatları arttı. Ben bilgisayar tercih ederim. Şu anda RX590 üzerine kurulu bir sistemden yazıyorum ve yanımda da Series S duruyor, en son ne zaman açtım hatırlamıyorum. Ki buna rağmen de yeni bir kasa toplamayı düşünüyorum, muhtemelen konsolu satacağım.
Xbox’da arkadaşın varsa ve sadece pc’ye özel olan cs gibi oyunlar oynamıyorsan alınır.
Bende vardı ss ama 20 gün kullanıp sattım.
Arkadaşım yoktu ek olarak orada oynadığım çoğu oyunu pc’de oynamıştım.
Ömürleri (çıkacak oyunlar olarak) aynı ama grafik ve FPS olarak ilerde fark açılacaktır. Bazı oyunlar Series S için kırpılmış özelliklerle gelebilir gibi liste uzar.
6-7 senesi var ikisinin de.
Series S de 30FPS çalışacak bazı oyunlar Series X de 60FPS çalışabilir bu arada, tek fark kalite olmaz yani. (Cyberpunk 2077 örnek varilebilir buna.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca RX 6650'li sistem alacağım 15k ya monitör dahil.a