Neler Yeni

Kararsız kaldım PC mi Series S mi?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Ben RX 6900XT sistemden PS5 + Nintendo Switch + Series X bundle'ına geçmiştim. Zaten 4K 120hz monitörüm var demiştim. Evet konforu çeşitliliği öyle güzeldi ki başta muhteşem gelmişti. PC ne ya diyordum gülüp geçiyordum.

Tam 1 sene sonra belki de 10 ay sonra ne oldu söylim mi ?

- Hop Ubisoft'un 80'e 60 kuponu
- Hop Epic Games'in para kuponu
- Hop her yerde konuşulan Steam indirimleri
- Eski oyun oynuyorum 30 60 fps
- 120 FPS olsaydı keşke dediğim oyunlar 60 FPS
- 4K istesem 30 FPS , 60 FPS istesem 1800p
- Oyun oynamak isterken param yetmezdi oyun oynayamazdım kiralardım. Torrent yok
- Oyun alsam skin al - sat para kas oyun al yapamazdım
- BF 2042 , COD VANGUARD oynamak isterdim Overwatch isterdim analogla kafayı yerdim mouse arardı gözüm
- Oyundan sıkılıp simgeye küçültüp discord facebook forum takılmak isterdim olmazdı
- Türkçe yama ihtiyacım doğardı yapamazdım
- Oyun alamazdım kolayca. 1 oyun 300 TL olunca mutluluktan ağlardım

Peki ne yaptım ? Nintendo + PS5 sattım RX 6600XT sistem topladım sonra bunu 5 ayda RX 6900XT'ye yükselttim Series X'i salona fırlattım.

Ciddiyim bir daha PC'den konsola geçersem namerdim. PC evet pahalı yalan yok ama imkanın varsa konsol avantajdır demiceksin basıcaksın PCye parayı. Yoksa maddi olarak konsol sana bi basar kaçamazsın. PC PC PC PC PC PC diyorum. ÖZGÜRLÜK BUDUR.

Konsol -> Iphone
PC -> Android'tir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi en eski oyunu 4K 144 FPS veya üstü bile açıyorum. PCnin gözünü seveyim .

Ayrıca PC'de PS , XBOX , PC oyunları oynarsın. PS artık yavaş yavaş oyunlarını PCye yayınlıyor hatta Emulator kur tüm konsollar elinin altında

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Ben RX 6900XT sistemden PS5 + Nintendo Switch + Series X bundle'ına geçmiştim. Zaten 4K 120hz monitörüm var demiştim. Evet konforu çeşitliliği öyle güzeldi ki başta muhteşem gelmişti. PC ne ya diyordum gülüp geçiyordum.

Tam 1 sene sonra belki de 10 ay sonra ne oldu söylim mi ?

- Hop Ubisoft'un 80'e 60 kuponu
- Hop Epic Games'in para kuponu
- Hop her yerde konuşulan Steam indirimleri
- Eski oyun oynuyorum 30 60 fps
- 120 FPS olsaydı keşke dediğim oyunlar 60 FPS
- 4K istesem 30 FPS , 60 FPS istesem 1800p
- Oyun oynamak isterken param yetmezdi oyun oynayamazdım kiralardım. Torrent yok
- Oyun alsam skin al - sat para kas oyun al yapamazdım
- BF 2042 , COD VANGUARD oynamak isterdim Overwatch isterdim analogla kafayı yerdim mouse arardı gözüm
- Oyundan sıkılıp simgeye küçültüp discord facebook forum takılmak isterdim olmazdı
- Türkçe yama ihtiyacım doğardı yapamazdım
- Oyun alamazdım kolayca. 1 oyun 300 TL olunca mutluluktan ağlardım

Peki ne yaptım ? Nintendo + PS5 sattım RX 6600XT sistem topladım sonra bunu 5 ayda RX 6900XT'ye yükselttim Series X'i salona fırlattım.

Ciddiyim bir daha PC'den konsola geçersem namerdim. PC evet pahalı yalan yok ama imkanın varsa konsol avantajdır demiceksin basıcaksın PCye parayı. Yoksa maddi olarak konsol sana bi basar kaçamazsın. PC PC PC PC PC PC diyorum. ÖZGÜRLÜK BUDUR.

Konsol -> Iphone
PC -> Android'tir.

Şimdi en eski oyunu 4K 144 FPS veya üstü bile açıyorum. PCnin gözünü seveyim .

Ayrıca PC'de PS , XBOX , PC oyunları oynarsın. PS artık yavaş yavaş oyunlarını PCye yayınlıyor hatta Emulator kur tüm konsollar elinin altında
Bilmiyorum aslıdna fakat maalesef 15k lık masrafım olacak pc alırsam o yönden korkuyorum 3 aylık maaşımı vermek zorunda kalacağım.

Dediğim gibi bende pc taraftarıyım ama yatarak oynama vs çok rahat konsol.

Ve Xbox'larda klavye mouse desteği var bazı oyunlarda bağlayabiliyoruz.

Bakalım zaman gösterecek herşeyi.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Bilmiyorum aslıdna fakat maalesef 15k lık masrafım olacak pc alırsam o yönden korkuyorum 3 aylık maaşımı vermek zorunda kalacağım.

Dediğim gibi bende pc taraftarıyım ama yatarak oynama vs çok rahat konsol.

Ve Xbox'larda klavye mouse desteği var bazı oyunlarda bağlayabiliyoruz.

Bakalım zaman gösterecek herşeyi.

Bütçe işi tabii özel iştir ona bir şey diyemem maalesef. Fakat konsol alırsan 15K değil 13K ödemiş olucaksın zaten

Yatarak oynamak PCde de olur . Gamepad takarsın usb alıcısı vardır Xbox koluyla oynanır. Steami de konsol moduna alırsın

Xboxın evet BAZI OYUNLARINDA klavye mouse desteği var ama önemi yok onlarda :)

BF'de yok.
R6S'de yok ki en önemlisi
Overwatch'ta yok
DOOM'da yok

vs vs..

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Hocam bizzat 1 ay once Series S almış birisi olarak, kasa almadığıma pişmanım, edge tarayıcısında extension çalışmıyor reklamlardan kanser oldum, gamepass vb iyi olsa da 1 ayda sıkılıyorsun sonra pcnin ozgurluğunu arıyorsun

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Cevaplar için teşekkür ederim konsol rahatlığından dolayı 2k ya series s alacağım ve 13 binede laptop.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Hocam bizzat 1 ay once Series S almış birisi olarak, kasa almadığıma pişmanım, edge tarayıcısında extension çalışmıyor reklamlardan kanser oldum, gamepass vb iyi olsa da 1 ayda sıkılıyorsun sonra pcnin ozgurluğunu arıyorsun
Zaten günlük işer için PC var bende oyun için sadece alıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,582
Üyeler
167,518
Son üye
Aliqo
Top Bottom