Kararsız Kaldım Yardım Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
449
Bütçe
3500

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact ve Gm Air Purifier arasında kararsız kaldım arkadaşlar küçük odamda kullanacağım 200tl gm daha uygun ama yorumları da iyi hangisini tercih etmeliyim?​

4 compack bende var suan kullanıyorum çok memnunum diğeri hakkında yorum yapamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hem mobile kontrol avantaji var

Ekler

• Screenshot_2025-04-10-10-33-55-495_com.xiaomi.smarthome.jpg
    Screenshot_2025-04-10-10-33-55-495_com.xiaomi.smarthome.jpg
    366.4 KB · Hit: 166
4 compack bende var suan kullanıyorum çok memnunum diğeri hakkında yorum yapamam
Ne kadara almıştınız hocam, biraz detay verir misiniz rahatlattı mı sizi? Gerçekten temizlediğini hissediyor musunuz?

Filtrelerin rahat bulunması namına xioami tercih edebilirsin. Gm güven veren bir marka değil. Bu arada bütçen el verirse compact yerine lite versiyona geçebilirsin. Kendim araştırdığım zaman bir karşılaştırma yazısını okumuştum, lite ile compact arasında kayda değer bir fark var.

Ne kadara almıştınız hocam, biraz detay verir misiniz rahatlattı mı sizi? Gerçekten temizlediğini hissediyor musunuz?
Kanka sana şöyle anlatayım ben odamda sigara içen biriyim öyle dışarı çıkayım felan üşenirim ben yatağımda yatarken bile cugara içiyorum o yüzden aldım kokuyu bile yok ediyor odama girince bu odada sigara içilmiş demezsin

Kasım indiriminde 2699 almışım

Kanka sana şöyle anlatayım ben odamda sigara içen biriyim öyle dışarı çıkayım felan üşenirim ben yatağımda yatarken bile cugara içiyorum o yüzden aldım kokuyu bile yok ediyor odama girince bu odada sigara içilmiş demezsin

Kasım indiriminde 2699 almışım
Trendyol kuponu kovalamak lazım o zaman xiaomi tercih edeceğim teşekkür ederim.

Filtrelerin rahat bulunması namına xioami tercih edebilirsin. Gm güven veren bir marka değil. Bu arada bütçen el verirse compact yerine lite versiyona geçebilirsin. Kendim araştırdığım zaman bir karşılaştırma yazısını okumuştum, lite ile compact arasında kayda değer bir fark var.
Hocam o bütçemi aşıyor ya maalesef almak isterdim ama compact yetmez mi odam için?

Trendyol kuponu kovalamak lazım o zaman xiaomi tercih edeceğim teşekkür ederim.

Hocam o bütçemi aşıyor ya maalesef almak isterdim ama compact yetmez mi odam için?
Bir oda için yeterli olur hocam, bütçenizi aşıyorsa peşine takılmaya gerek yok. Compact da işinizi çözer.

3699tl trendyol da

Sağolun hocam kupon arıyorum sadece alacağım bu gün.
Şimdiden hayırlı olsun hocam, filtrenin ambalajını çıkartmayı unutmayın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,031
Üyeler
192,598
Son üye
Adamsemre9
Geri