Ne kadara almıştınız hocam, biraz detay verir misiniz rahatlattı mı sizi? Gerçekten temizlediğini hissediyor musunuz?4 compack bende var suan kullanıyorum çok memnunum diğeri hakkında yorum yapamam
Kanka sana şöyle anlatayım ben odamda sigara içen biriyim öyle dışarı çıkayım felan üşenirim ben yatağımda yatarken bile cugara içiyorum o yüzden aldım kokuyu bile yok ediyor odama girince bu odada sigara içilmiş demezsinNe kadara almıştınız hocam, biraz detay verir misiniz rahatlattı mı sizi? Gerçekten temizlediğini hissediyor musunuz?
Bunların klima özelliği var mı?4 compack bende var suan kullanıyorum çok memnunum diğeri hakkında yorum yapamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hem mobile kontrol avantaji var
hayır abicim ya bu hava temizleme ama fan yani 1 2 derece odayı serinletir o kadarBunların klima özelliği var mı?
Trendyol kuponu kovalamak lazım o zaman xiaomi tercih edeceğim teşekkür ederim.Kanka sana şöyle anlatayım ben odamda sigara içen biriyim öyle dışarı çıkayım felan üşenirim ben yatağımda yatarken bile cugara içiyorum o yüzden aldım kokuyu bile yok ediyor odama girince bu odada sigara içilmiş demezsin
Kasım indiriminde 2699 almışım
Hocam o bütçemi aşıyor ya maalesef almak isterdim ama compact yetmez mi odam için?Filtrelerin rahat bulunması namına xioami tercih edebilirsin. Gm güven veren bir marka değil. Bu arada bütçen el verirse compact yerine lite versiyona geçebilirsin. Kendim araştırdığım zaman bir karşılaştırma yazısını okumuştum, lite ile compact arasında kayda değer bir fark var.
Bir oda için yeterli olur hocam, bütçenizi aşıyorsa peşine takılmaya gerek yok. Compact da işinizi çözer.Trendyol kuponu kovalamak lazım o zaman xiaomi tercih edeceğim teşekkür ederim.
Hocam o bütçemi aşıyor ya maalesef almak isterdim ama compact yetmez mi odam için?
3699tl trendyol dafiyat ne kadar şuan
Sağolun hocam kupon arıyorum sadece alacağım bu gün.Bir oda için yeterli olur hocam, bütçenizi aşıyorsa peşine takılmaya gerek yok. Compact da işinizi çözer.
Şimdiden hayırlı olsun hocam, filtrenin ambalajını çıkartmayı unutmayın3699tl trendyol da
Sağolun hocam kupon arıyorum sadece alacağım bu gün.