Neler Yeni

Kararsızlık konusunda yardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin
Bütçe
65000
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir sistem alacağım bu sistemde işlemci olarak r7 9800x3d kullanmayı planlıyorum ama biraz bütçe konusunda sıkışığım. ekran kartı olarak 7700xt almayı düşünüyorum oyunları genelde 1080p veya 1440p oynuyorum bundan dolayı böyle bir yol izledim zaten genelde fps oyunları oynadığım için bence bu şekilde daha iyi olucak. 7700xtde beni fsrla falan diğer oyunlarda 1-2 sene kadar götürür bende o süre zarfında zaten yüksek bir modele geçiş yaparım. Benim düşüncem bu şekilde siz ne düşünüyorsunuz sizce dediğim gibi mi yapmalıyım yoksa işlemci ekran kartı dengesini eşitleyip mi bir sistem almalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
Muhammed efe
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir sistem alacağım bu sistemde işlemci olarak r7 9800x3d kullanmayı planlıyorum ama biraz bütçe konusunda sıkışığım. ekran kartı olarak 7700xt almayı düşünüyorum oyunları genelde 1080p veya 1440p oynuyorum bundan dolayı böyle bir yol izledim zaten genelde fps oyunları oynadığım için bence bu şekilde daha iyi olucak. 7700xtde beni fsrla falan diğer oyunlarda 1-2 sene kadar götürür bende o süre zarfında zaten yüksek bir modele geçiş yaparım. Benim düşüncem bu şekilde siz ne düşünüyorsunuz sizce dediğim gibi mi yapmalıyım yoksa işlemci ekran kartı dengesini eşitleyip mi bir sistem almalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Rx 6800 XT düşündün mü hiç?

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
2. el 7800xt veya 7900gre bak seni götürür full hd de 2 yıl

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Doğukan Barut
dün 50k diyodun 65 mi oldu

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,488
İsim
efe araci
Onu bir arkadaşım için sormuştum bu kendim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünmedim
yoğunluklu olarak fps oyunu oynayacaksan güçlü bir ekran kartına pek ihityacın olmaz sana önerim 2 .elde 6700-6800 veya 7700xt almanı 2. el.

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes
İşlemciden kısıp ekran kartına vermek bence daha mantıklı

aaa oyunlar oynamayacaksan Fullhd de kalıcaksan orası ayrı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin
İşlemciden kısıp ekran kartına vermek bence daha mantıklı

aaa oyunlar oynamayacaksan Fullhd de kalıcaksan orası ayrı
Dediğim gibi genelde fps oynuyorum bende bundan dolayı başta işlemciye yönelmek istedim ileride upgrade yapıcağım zaman darboğaz sorunu yaşamak falan istemiyorum 7700xtde bence şuan için hala iyi bir kart beni birkaç sene götürür diye düşündüm

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,488
İsim
efe araci
Dediğim gibi genelde fps oynuyorum bende bundan dolayı başta işlemciye yönelmek istedim ileride upgrade yapıcağım zaman darboğaz sorunu yaşamak falan istemiyorum 7700xtde bence şuan için hala iyi bir kart beni birkaç sene götürür diye düşündüm
darboğaz yaşamak için işlemcinin ekran kartından güçsüz olması lazım diğer türlü darboğaz yaşanmaz örnek rx580 al 9800x3d nin yanına sorun olmaz.

ve evet 2 yılı geçin 5-6 yılı var daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin
Darboğaz yaşamak için işlemcinin ekran kartından güçsüz olması lazım diğer türlü darboğaz yaşanmaz örnek rx580 al 9800x3d nin yanına sorun olmaz.

ve evet 2 yılı geçin 5-6 yılı var daha.
Bende ondan bahsettim zaten ileride 5080 vb. bir kart alırsam sorun yaşamamak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,022
Üyeler
172,595
Son üye
hasanemrepisgin
Top Bottom