markadan ziyade hangi tür pirinç yiyeceğine karar vermen lazım ben basmati seviyorum ithal pirinç pahalıdır biraz ama pirinçlerin kraldır az nişastası vardır diğer yerli pirinçlere göre siyah pirinç bulması zor o yüzden boşver yasmin pirinç basmanti pirinç tarzında malum marketlerde var esmer pirinç benim tamak tadıma uymuyor çok yavan lapa yapınca çatalhöyük bulguru var çok severim bunuda ben baldo osmancık kirik pirinç ithal pirinç bunlarda nişasta fazla lapaları lezzetsiz oluyor yapış yapış oluyor yıkansada gitmiyorPirinçten gideceğim sanırım. Önerdiğiniz düzgün bir marka var mı?
hocam ben basmati pirinç alıyom tavsiye ederim tane tane oluor0 yağ 0 şeker 0 protein sadece karbonhidrat alabileceğim bir meyve sebze veya takviye var mı? Sanki patates olur gibiydim fakat nişasta, ekmekte ise yağ filan var. Kararsız kaldım.
durunun basmati pirinci güzel ama zam geldi sanırım bu aralar makbülden açık şekilde alıyorum, kalitesi belki 1 tık alt olabilir çok fark yok hemde daha ucuza geliyorPirinçten gideceğim sanırım. Önerdiğiniz düzgün bir marka var mı?
ben spora başladım ve kilo alamama sorunum vardı ben sırayla bu shakeleri yapıyorum : yulaf shake / cicibebe shake konuyla alakalı değil tabi ama söylemek istedim üstelik ben kilo almak için kahvaltıda bile pilav yiyorum her ne kadar boş görünse de günde 4-5 öğün pilav yediğini düşün + cicbebe zaten gelişim ve kilo almak için etkili bişe yulaf falan derken ben 3 haftada 6 kilo aldım böyle beslenerek eğer istersen yulaf shake ve cicibebe shake inin tarifini yazabilirim0 yağ 0 şeker 0 protein sadece karbonhidrat alabileceğim bir meyve sebze veya takviye var mı? Sanki patates olur gibiydim fakat nişasta, ekmekte ise yağ filan var. Kararsız kaldım.
anneme sorup geliyim 1snmarkadan ziyade hangi tür pirinç yiyeceğine karar vermen lazım ben basmati seviyorum ithal pirinç pahalıdır biraz ama pirinçlerin kraldır az nişastası vardır diğer yerli pirinçlere göre siyah pirinç bulması zor o yüzden boşver yasmin pirinç basmanti pirinç tarzında malum marketlerde var esmer pirinç benim tamak tadıma uymuyor çok yavan lapa yapınca çatalhöyük bulguru var çok severim bunuda ben baldo osmancık kirik pirinç ithal pirinç bunlarda nişasta fazla lapaları lezzetsiz oluyor yapış yapış oluyor yıkansada gitmiyor
pilavlık pirinç dedi inanmadım baktım harbidende pakedin üstünde pilavlık prinç yazıyor muhtemelen bimden almıştır ben onu tüketiyorum sürekli dediğim shake lerle beraber 6 kilo aldım üstelik ben hem yüzme kursuna gidiyorum hemde spora sen düşünmarkadan ziyade hangi tür pirinç yiyeceğine karar vermen lazım ben basmati seviyorum ithal pirinç pahalıdır biraz ama pirinçlerin kraldır az nişastası vardır diğer yerli pirinçlere göre siyah pirinç bulması zor o yüzden boşver yasmin pirinç basmanti pirinç tarzında malum marketlerde var esmer pirinç benim tamak tadıma uymuyor çok yavan lapa yapınca çatalhöyük bulguru var çok severim bunuda ben baldo osmancık kirik pirinç ithal pirinç bunlarda nişasta fazla lapaları lezzetsiz oluyor yapış yapış oluyor yıkansada gitmiyor
dostum sen yüzme kursunda su felen mi yuttun naptin ne yazdığını çözemedim vallaben spora başladım ve kilo alamama sorunum vardı ben sırayla bu shakeleri yapıyorum : yulaf shake / cicibebe shake konuyla alakalı değil tabi ama söylemek istedim üstelik ben kilo almak için kahvaltıda bile pilav yiyorum her ne kadar boş görünse de günde 4-5 öğün pilav yediğini düşün + cicbebe zaten gelişim ve kilo almak için etkili bişe yulaf falan derken ben 3 haftada 6 kilo aldım böyle beslenerek eğer istersen yulaf shake ve cicibebe shake inin tarifini yazabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
anneme sorup geliyim 1sn
pilavlık pirinç dedi inanmadım baktım harbidende pakedin üstünde pilavlık prinç yazıyor muhtemelen bimden almıştır ben onu tüketiyorum sürekli dediğim shake lerle beraber 6 kilo aldım üstelik ben hem yüzme kursuna gidiyorum hemde spora sen düşün
Sobada pattis olsada yesekPatates
Teiekkürler 87 kiloya kadar alabildim ama daha da almam lazım ve bir yerde neredeyse almam durdu o yüzden sormuştum eyw.ben spora başladım ve kilo alamama sorunum vardı ben sırayla bu shakeleri yapıyorum : yulaf shake / cicibebe shake konuyla alakalı değil tabi ama söylemek istedim üstelik ben kilo almak için kahvaltıda bile pilav yiyorum her ne kadar boş görünse de günde 4-5 öğün pilav yediğini düşün + cicbebe zaten gelişim ve kilo almak için etkili bişe yulaf falan derken ben 3 haftada 6 kilo aldım böyle beslenerek eğer istersen yulaf shake ve cicibebe shake inin tarifini yazabilirim
anneme sorup geliyim 1sn
pilavlık pirinç dedi inanmadım baktım harbidende pakedin üstünde pilavlık prinç yazıyor muhtemelen bimden almıştır ben onu tüketiyorum sürekli dediğim shake lerle beraber 6 kilo aldım üstelik ben hem yüzme kursuna gidiyorum hemde spora sen düşün
Zaten öyle yapıyorum ama son aşamadayım. KARBONHİDRAT. Birde konu çözüldü. Pirinç tüketeceğim.Neden peki tam anlamadım sağlıklı kilo almak istiyorsan et, pirinç, tatlı patates, makarna, yulaf vs yiyebilirsin.
konu sahibi anlasa yeterdostum sen yüzme kursunda su felen mi yuttun naptin ne yazdığını çözemedim valla