🔥İndirim Karcher K5 Power Control Basınçlı Yıkama Makinesi HB 10999 ₺

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,885
Karcher K 5 Power Control Basınçlı Yıkama Makinesi 👈 Link

Son 1 yılın en düşük fiyatı olarak düşünebilirsiniz. Sadece 1 gün 10300 ₺'ye düşmüş o da 2024 Mayıs'ta.

Axess, Paraf ve World Card'a vade farksız 6 taksit, diğer kartlarda da vade farksız 3 taksit seçeneği mevcut.

1743859052788.png

1743859101771.png

Bazen koltuk yıkama işi mi yapsam diye düşünüyorum ya bilen var mı nasıl yapılır kazançlı mıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen koltuk yıkama işi mi yapsam diye düşünüyorum ya bilen var mı nasıl yapılır kazançlı mıdır
pardon ya koltuk yıkama makinesi sanmıştım

135 bar basınclı yıkama makinesi amaoznda 6k bu 90 bar
145 bar bu ürün 90 değil. Karcher K3 120 bar var bende gayet iş görüyor bu arada basıncı gayet yeterli hepsiburada da 4600 TL. Ona da bakabilirsiniz .

145 bar bu ürün 90 değil. Karcher K3 120 bar var bende gayet iş görüyor bu arada basıncı gayet yeterli hepsiburada da 4600 TL. Ona da bakabilirsiniz .
K3'te su soğutmalı motor yok diye biliyorum hocam. K5 serisi ve daha üstü modellerde mevcut sadece. Yanlışım varsa düzeltin.

K3'te su soğutmalı motor yok diye biliyorum hocam. K5 serisi ve daha üstü modellerde mevcut sadece. Yanlışım varsa düzeltin.
Evet hocam k3'te yok k5'ler de var. K3 bile gayet güçlü aslında arabanın dibine girince plastik aksamların boyası bile kalkabiliyor.

karcher ürünlerde eğer ürününüz düzgünse ne mutlu ama ilerde servislik bi sorun olursa ürünü unutun gördüğüm en berbat servis hizmetlerine sahipler bunu bilerek alışveriş yapın karcher ürünleri için

Oto yıkamıclar otomatlar pahalı olmus onlara para verceğime bu tarz şeyler almak mantıklı geliyor artık

Bu işi yapan biri olarak söylüyorum bu paraya alacağınız en kaliteli makina ancak bir arıza durumunda servis bulamazsınız kendim yapayım deseniz parçası da bulunmuyor alacaksanız bunu göz önünde bulundurarak alın.

Bu işi yapan biri olarak söylüyorum bu paraya alacağınız en kaliteli makina ancak bir arıza durumunda servis bulamazsınız kendim yapayım deseniz parçası da bulunmuyor alacaksanız bunu göz önünde bulundurarak alın.
Hocam başka hangi marka/modeli tavsiye edersiniz?
130bar altı galiba çok kullanışlı olmuyor. Geçen hafta amazonda kitiyle birlikte 130bar bosch satılıyordu ama onu kaçırdım.

Geri