Kardeşim neden böyle davranıyor ?

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Arkadaşlar kardeşimde bayadır var bu video izlerken duraklatıp yayın yapar gibi video hakkında konuşuyor arkadaşlar vs. diyor ve birşeyin kutusunu açarken video çeker gibi yapıyor napayım taktiğiniz varmı ?

Arkadaşlar kardeşimde bayadır var bu video izlerken duraklatıp yayın yapar gibi video hakkında konuşuyor arkadaşlar vs. diyor ve birşeyin kutusunu açarken video çeker gibi yapıyor napayım taktiğiniz varmı ?
Youtuber cevheri var ondan öyle aç bir kanal rahatlasın

Youtube saolsun hocam yapacak bir şey yok .d

Youtuber cevheri var ondan öyle aç bir kanal rahatlasın
Birkaç kere denedi ben youtuber olacağım diye attı 1 2 tane kutu açılımı videosu olmadı twitch e yöneldi upload 1 olduğundan yayında yapamadı
Post automatically merged:

Youtube saolsun hocam yapacak bir şey yok .d
Değişik davranıyor video izliyoruz durduruyor içinden arkadaşlar bakın bilmem ne bilmem ne falan değişik geliyor bakıyorum ona oda kendi haline takılıyor

Birkaç kere denedi ben youtuber olacağım diye attı 1 2 tane kutu açılımı videosu olmadı twitch e yöneldi upload 1 olduğundan yayında yapamadı
Post automatically merged:

Değişik davranıyor video izliyoruz durduruyor içinden arkadaşlar bakın bilmem ne bilmem ne falan değişik geliyor bakıyorum ona oda kendi haline takılıyor
Yapacak bir şey yok hocam birak davransin özgür birak

semptomlar ilerlemeden acilen önüne geçilmesi lazımdır aksi taktirde ileride büyük sıkıntı olacak hareketlerdir (kuzenim de bu davranışların bi alt versiyonlarını yapıyordu oyun oynarken arada 1-2 kelime söylüyordu bi gün aldım yanına beraber konuştuk artık saçma sapan şeyler yapmıyor kendide akıllandı çok memnunuz)

eminimki çok para vardır ama emekli olunca ne olacak
- Kazandığın parayı hesabına yatırır, emekli olunca ordan kullanırsın? Asgari ücret ile çalışıp emekli olmaktanda yılda 3-5 milyon kazanıp toprak araba ev vs. almak belli bir kısmını da bankaya atmak daha mantıklı geldi bana. Bu genel bakışım.
- Cacık kısmına geçecek olursak 2 video atıp milyon tıklanma bekleyemezsin. Kardeşin bunu yapacaksa 1-2 yılını feda edecek yada çok yeni içerikler bulup fırlama yapacak ki reklam/sponsor bulup para kazansın. Kolay iş değil. Çok kolay gözüküyor dışardan da.

Dostum; sanki sen yapıyorsun ancak normal mi diye kontrol etmek için buraya yazıyorsun gibi hissettim... (hislerim genelde kuvvetlidir) ”Kardeşinin” yapması da anormal değil. İnsanlar imrendiği kişiler gibi olmaya çalışır. Tahminen bir Youtuber’ı rol model alıyor.

Geri