tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Çalıyor*çalışıyor
Çalıyor*çalışıyor
Yapıyı nasıl tarif ederim bilmiyorum fakat çocuk yani ne bilim ailemize benzemiyor annem üzülüyor konuşurken belli çocuk oturmuş klavyeyle oynuyo yüzüne bile bakmıyor sessiz çocuk sınıfda misafirlikteNasıl bir aile yapınız var ya da kardeşin ne kadar dinler bilmiyorum ama karşına çekip güzelce anlatman en iyisi. Onunla gerçekten ciddi olarak konuştuğunu hissettir, eğer sen veya ailenden biri bağ kuramazsa çocuk psikoloğuna vb. götürmelisiniz bence. 12 yaş çok çok erken böyle bir zıkkıma başlamak için.
Böyle de davranmayın tabi.Yapsın bir şey olmaz.
Babana söyle sonra sınıfındaki bütün kötü çocukların isimlerini öğren onlarla ilişkilerini kes telefonu yasaklayın güzelce bir tokatla 12 yaşında sigara ne ?Lavaboya giriyor ve artık babamdan mı çalıyor arkadaşları mı veriyorsa nalet şeyi artık yakıyor ve ben ondan sonra içeri girdim leş gibi is kokuyor eli dün korkuyordu anneme ilk defa denemek için içtim demiş yalan muhtemelen yazdan beri içiyor biz her dediğimizde kağıt yaktım falan diyordu yanıma yaklaştığında belli oluyor zaten annem çok üzüldü 50 yaşında kadının tansiyonu vs düştü çocuğun hâlâ umrunda değil gülüyor.
Babamın haberi yok
Kardeşim 12 yaşında 7.sinifa gidiyor dersleri falan berbat Instagram denen o gereksiz mecrayı kullanıyor oyun bağımlısı olsa daha iyi sevinirim yemin ederim öyle bişey olsa.
derslerim var yapamıyorum işte moralim bozuk çok fazla etkilendim mutsuzum şuanda yeni hobi vs kazandırmak işe yarar mı çukurdayım çocuğun umrunda değil mutlu mesut yaşıyor etkisi bizde.
Aile yapısı derken hani babana söylesen baban döver mi yoksa güzelce anlatmaya çalışır mı diye sordum. Okuduğu okulun ortamı kötüyse, mahalleniz ve çevreniz kötüyse, sosyal medyadan saçma sapan şeyleri özeniyorsa bunlara bir çözüm arayın. En basitinden üzüntünüzü, durumun ciddiyetini hissettririn. Gerekirse dediğim gibi bir doktora, psikoloğa götürün. Yanında sigara içmeyin, onu kötü etkileyecek cümleler kurup sinirli ve agresif tavırlar takınmayın. Büyüdüğü ve yetiştiği ortam, arkadaşları ne kadar sıkıntılı olursa birey de maalesef o kadar sıkıntılı oluyor. Umarım en yakın zamanda bir çözüm bulursunuz.Yapıyı nasıl tarif ederim bilmiyorum fakat çocuk yani ne bilim ailemize benzemiyor annem üzülüyor konuşurken belli çocuk oturmuş klavyeyle oynuyo yüzüne bile bakmıyor sessiz çocuk sınıfda misafirlikte
eve gelince saldırıyor kırıyor döküyor.
ben de tam tarif ettiğiniz gibiydim ilgi istiyordur muhtemelen ebeveynleriniz ile 2 kuşak fark var gidip onunla zaman geçir aynı hobileriniz olsun evde 2 adet bilgisayar var ise beraber co-op ya da online oyunlar oynayın belli ki bağınız pek kuvvetli değil zaman geçirin abi kardeş ilişkkiniz artsın beraber ders çalışın zamanla düzelicektir.Yapıyı nasıl tarif ederim bilmiyorum fakat çocuk yani ne bilim ailemize benzemiyor annem üzülüyor konuşurken belli çocuk oturmuş klavyeyle oynuyo yüzüne bile bakmıyor sessiz çocuk sınıfda misafirlikte
eve gelince saldırıyor kırıyor döküyor.
12 yaşında ve sigara mı içiyo ne çeşit bir arkadaş grubu ve ortamı var öyleLavaboya giriyor ve artık babamdan mı çalıyor arkadaşları mı veriyorsa nalet şeyi artık yakıyor ve ben ondan sonra içeri girdim leş gibi is kokuyor eli dün korkuyordu anneme ilk defa denemek için içtim demiş yalan muhtemelen yazdan beri içiyor biz her dediğimizde kağıt yaktım falan diyordu yanıma yaklaştığında belli oluyor zaten annem çok üzüldü 50 yaşında kadının tansiyonu vs düştü çocuğun hâlâ umrunda değil gülüyor.
Babamın haberi yok
Kardeşim 12 yaşında 7.sinifa gidiyor dersleri falan berbat Instagram denen o gereksiz mecrayı kullanıyor oyun bağımlısı olsa daha iyi sevinirim yemin ederim öyle bişey olsa.
derslerim var yapamıyorum işte moralim bozuk çok fazla etkilendim mutsuzum şuanda yeni hobi vs kazandırmak işe yarar mı çukurdayım çocuğun umrunda değil mutlu mesut yaşıyor etkisi bizde.
Ya Instagramı silsem böyle olmazdı attığı hikayelerde ne b.. olduğu belli oluyor kekolara özenmiş belli12 yaşında ve sigara mı içiyo ne çeşit bir arkadaş grubu ve ortamı var öyle
1 laptop var sadece ve kötü yaniben de tam tarif ettiğiniz gibiydim ilgi istiyordur muhtemelen ebeveynleriniz ile 2 kuşak fark var gidip onunla zaman geçir aynı hobileriniz olsun evde 2 adet bilgisayar var ise beraber co-op ya da online oyunlar oynayın belli ki bağınız pek kuvvetli değil zaman geçirin abi kardeş ilişkkiniz artsın beraber ders çalışın zamanla düzelicektir.