Lavaboya giriyor ve artık babamdan mı çalıyor arkadaşları mı veriyorsa nalet şeyi artık yakıyor ve ben ondan sonra içeri girdim leş gibi is kokuyor eli dün korkuyordu anneme ilk defa denemek için içtim demiş yalan muhtemelen yazdan beri içiyor biz her dediğimizde kağıt yaktım falan diyordu yanıma yaklaştığında belli oluyor zaten annem çok üzüldü 50 yaşında kadının tansiyonu vs düştü çocuğun hâlâ umrunda değil gülüyor.
Babamın haberi yok
Kardeşim 12 yaşında 7.sinifa gidiyor dersleri falan berbat Instagram denen o gereksiz mecrayı kullanıyor oyun bağımlısı olsa daha iyi sevinirim yemin ederim öyle bişey olsa.
derslerim var yapamıyorum işte moralim bozuk çok fazla etkilendim mutsuzum şuanda yeni hobi vs kazandırmak işe yarar mı çukurdayım çocuğun umrunda değil mutlu mesut yaşıyor etkisi bizde.
arkadaşlarıyla görüştürme benim kardeşimde o ***** arkadaşları yüzünden sigaraya başladı gerekiyosa okul değiştirin onlarla görüştürmeyin çünkü yolun sonu çok kötü zamanla tas kafa birine dönüşücek kısaca kekonun teki olucak
arkadaşlarıyla görüştürme benim kardeşimde o ***** arkadaşları yüzünden sigaraya başladı gerekiyosa okul değiştirin onlarla görüştürmeyin çünkü yolun sonu çok kötü zamanla tas kafa birine dönüşücek kısaca kekonun teki olucak
Durum instagram vesaire değil artık hocam. Arkadaş çevresi ve populer kültür özentiliğinin sonucu bu. Bence en iyi yapabiliceğin şey ona yanında olduğunu hissettirmek doğruyu yanlışı bir taraftan gösterebilmek. Onu kısıtlamak veya kendin gibi olmasını istemek de yapabiliceğin şeyler değil. O ağaç hala yaş ve eğilmeye devam ediyor. Evle ve ailesiyle kopmasına izin vermemek senin elinde şuan.
12 yaşında sigara nedir hocam?
Karşısına geçip düzgünce konuşun güzel bir dille , şiddet vs çözüm değildir kesinlikle bilginiz olsun zaten öyle bir şey yapmazsınız diye düşünüyorum , en kötü ailenize durumu anlatın onlarda konuşsun eğer içmeye devam ederse telefon pc gibi en sevdiği şeylere sınır koyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şiddet hiçbirşeyin çözümü değildir küçücük çocuk daha , dayak atarsa daha çok sinirlenip daha çok içer bu işler böyledir hep hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ihtimalle kızları etkilemek için felan Yada arkadaşları içiyorsa arkadaşları yüzünden başlamıştır..
Dostum zaten konusmuslar öğüt dinlerken insan yalandan da olsa ciddi olur bu bebe joker gibi kendi kendine gülüyormuş. Allah sabır versin tam dayaklık. Acil önlem almazlarsa geleceğin zorbasi olur. Şiddete karşıyım ama bazen siddet cidden çözüm. Dayak yemeyen çocuklar çok arsız oluyor. Zaten dayak arsızı bir bireyse yan kesici felan olur.
Lavaboya giriyor ve artık babamdan mı çalıyor arkadaşları mı veriyorsa nalet şeyi artık yakıyor ve ben ondan sonra içeri girdim leş gibi is kokuyor eli dün korkuyordu anneme ilk defa denemek için içtim demiş yalan muhtemelen yazdan beri içiyor biz her dediğimizde kağıt yaktım falan diyordu yanıma yaklaştığında belli oluyor zaten annem çok üzüldü 50 yaşında kadının tansiyonu vs düştü çocuğun hâlâ umrunda değil gülüyor.
Babamın haberi yok
Kardeşim 12 yaşında 7.sinifa gidiyor dersleri falan berbat Instagram denen o gereksiz mecrayı kullanıyor oyun bağımlısı olsa daha iyi sevinirim yemin ederim öyle bişey olsa.
derslerim var yapamıyorum işte moralim bozuk çok fazla etkilendim mutsuzum şuanda yeni hobi vs kazandırmak işe yarar mı çukurdayım çocuğun umrunda değil mutlu mesut yaşıyor etkisi bizde.
7.sınıfta başlıyor zaten çoğu bıraktırman konuşarak bilmiyorum olur mu.
ne derseniz diyin içiyorlar bir sürü içme bahanesi var kimi bizim derdimiz var der kimisi merak kimisi ortama girmek için büyük ihtimal dışlanmamak veya özendiği dolayı içiyordur
Elindeki telefonu alırım sigaranın zararları anlatır her gün video izletir anlattırırım zararlarını herkes biliyor ama yinede içiyorlar okul da öğle araları ve çıkışlarda bir güzergahları vardır ora da sigara içerler arkadaşları buna sigara vermelerini söylerim falan filan bunlar çözüm mü bilmiyorum belki 12 yaşındaki birinde ters tepki oluşturabilir biraz araştırın doğru çözüm illaki vardır
Sanmam hocam telefonu mu almış video izliyor yanına gittim annemde bı konuş dedi ses kaydı atsam saşarsınız valla umrunda değil ya tek kelime özetle babama söylüycez dediğimdede umrunda olmuyor gibi yarın bitiricez muhtemelen yetti
Eşşşek suden gelinceye kadar döv.Ağlayıp hareket edemeyince otuttur koltuğa güzellikle anlat bu durumları.Gerekirse yalan bi hikaye anlat işte böyle köyde keko çocuk vardı sonra s**tiler çocuğu diye
Cocuk hıçkıra hıçkıra güzelce dinlesin seni."Seni zorluyorlar mı bunu yapmaya?" gibi içini döktürecek sorular sor.Babana söylemene gerek kalır mı kalmaz mı bilmem.
Gerçi kardeşinle aranda 3 yaş var sadece.İyi vur yani.Karşılık verir kesin.
Şaka değil bu anlattığım şeyin kilit noktası dövmek.Çünkü eğer çocuğu dövmezsen seni dinleyeceği falan olmaz.Çocuğun egosunu falan sıfırlayıp konuşacaksın.
Babamın haberi yok
7.sınıfta başlıyor zaten çoğu bıraktırman konuşarak bilmiyorum olur mu.
ne derseniz diyin içiyorlar bir sürü içme bahanesi var kimi bizim derdimiz var der kimisi merak kimisi ortama girmek için büyük ihtimal dışlanmamak veya özendiği dolayı içiyordur
Elindeki telefonu alırım sigaranın zararları anlatır her gün video izletir anlattırırım zararlarını herkes biliyor ama yinede içiyorlar okul da öğle araları ve çıkışlarda bir güzergahları vardır ora da sigara içerler arkadaşları buna sigara vermelerini söylerim falan filan bunlar çözüm mü bilmiyorum belki 12 yaşındaki birinde ters tepki oluşturabilir biraz araştırın doğru çözüm illaki vardır
İlk adım babamın duyması olucak sanırım lafdan anlamıyorum dün de tamam dedi bugün içimiş yine annem elini ağzını kokladı parfüm falan sıkmaya çalışmış belli
Ben çocuk yerinde olsam hayatta takmazdım onların dediklerini.Çünkü o gün için sizin gibi düşünecek olsa bile yarın yine kendi düşünce tarzına dönecektir.