Neler Yeni

Kardeşime Bilgisayar Alcam 25K bütcem var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Barış
25K bütcem var iyi bir sistem önerisi olan varmı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,936
İsim
Emir
sıstem toplamayı bılmıyorum demeyın deneyın.Youtube üzerinden bir sürü video bulabilirsniz

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Kaan

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
En prooblemli butce
hocam tam aynısını yazıcaktım :) benimde bütçem 25K ydı 11.11 indirimlerinden 18K ya sistem aldım kalan parayla monitör aldım.
Kısacası hocamaceleniz yoksa 1-2 hafta bekleyin hayırlısıyla güzel bir sistem alırsınız

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Jiyu
hocam tam aynısını yazıcaktım :) benimde bütçem 25K ydı 11.11 indirimlerinden 18K ya sistem aldım kalan parayla monitör aldım.
Kısacası hocamaceleniz yoksa 1-2 hafta bekleyin hayırlısıyla güzel bir sistem alırsınız
ben de bekledim kasım sonunu daha güzel bir şey çıkar diye çıkmadı ve kasım bittiği gibi sistemlere zam geldi *-*
Hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Barış
ben de bekledim kasım sonunu daha güzel bir şey çıkar diye çıkmadı ve kasım bittiği gibi sistemlere zam geldi *-*
Hayırlı olsun
bende artık güzel bi sistem düşmesini beklicem de fiyatlar bu şekil giderse bütcemi aşacak gibi geliyor iki hafta içinde güzel sistem düşmesse benim için sorun olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıstem toplamayı bılmıyorum demeyın deneyın.Youtube üzerinden bir sürü video bulabilirsniz
Zaten hazır sistemlerden pek memnun kalmadım araştırınca büyük ihtimal fiyata göre bişeyler toplicam

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Jiyu
bende artık güzel bi sistem düşmesini beklicem de fiyatlar bu şekil giderse bütcemi aşacak gibi geliyor iki hafta içinde güzel sistem düşmesse benim için sorun olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten hazır sistemlerden pek memnun kalmadım araştırınca büyük ihtimal fiyata göre bişeyler toplicam
Ben de sistem almayı planlıyorum kasım ayında almadım kararsız kaldım şimdi pahalandı , umarım yeni yıla kadar daha zam gelmez ve güzel sistemler alırız hayırlısı ile kullanırız.. yine de sahip olduğunuz bütçeye yazık etmeyin o fiyata en azından ddr5 sistem almaya bakın..

Top Bottom