yusuf_bbey1
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
25K bütcem var iyi bir sistem önerisi olan varmı?
Hll Olsun Kardeşin Bayağı Sevincek25K bütcem var iyi bir sistem önerisi olan varmı?
Arkadaşın attığı sistem güzel değerlendirilebilir![]()
ULTIMA-7700XT / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-7700XT sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 7700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam tam aynısını yazıcaktımEn prooblemli butce
ben de bekledim kasım sonunu daha güzel bir şey çıkar diye çıkmadı ve kasım bittiği gibi sistemlere zam geldi *-*hocam tam aynısını yazıcaktımbenimde bütçem 25K ydı 11.11 indirimlerinden 18K ya sistem aldım kalan parayla monitör aldım.
Kısacası hocamaceleniz yoksa 1-2 hafta bekleyin hayırlısıyla güzel bir sistem alırsınız
bende artık güzel bi sistem düşmesini beklicem de fiyatlar bu şekil giderse bütcemi aşacak gibi geliyor iki hafta içinde güzel sistem düşmesse benim için sorun olurben de bekledim kasım sonunu daha güzel bir şey çıkar diye çıkmadı ve kasım bittiği gibi sistemlere zam geldi *-*
Hayırlı olsun
Zaten hazır sistemlerden pek memnun kalmadım araştırınca büyük ihtimal fiyata göre bişeyler toplicamsıstem toplamayı bılmıyorum demeyın deneyın.Youtube üzerinden bir sürü video bulabilirsniz
Ben de sistem almayı planlıyorum kasım ayında almadım kararsız kaldım şimdi pahalandı , umarım yeni yıla kadar daha zam gelmez ve güzel sistemler alırız hayırlısı ile kullanırız.. yine de sahip olduğunuz bütçeye yazık etmeyin o fiyata en azından ddr5 sistem almaya bakın..bende artık güzel bi sistem düşmesini beklicem de fiyatlar bu şekil giderse bütcemi aşacak gibi geliyor iki hafta içinde güzel sistem düşmesse benim için sorun olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten hazır sistemlerden pek memnun kalmadım araştırınca büyük ihtimal fiyata göre bişeyler toplicam