Neler Yeni

Öneri Kardeşime telefon arıyorum.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bütçe
3000
Selam, kardeşimin yakın zamanda doğum günü ve ne zamandan beri telefon istiyor. Durumlar mağlum, F/P idare edebilecek maks 3000TL telefon arıyorum. Kardeşim ortaokula gidiyor yani öyle aman aman bir şey gerekmiyor, onu sevinderecek ve bir süre idare edebilecek bir şey önerirseniz sevinirim. İnternette Reeder telefonlar gördüm bu civarlarda ama yine de sizden fikir almak istedim. Reeder'dan daha iyi bir seçim var mı ya da Reeder iyi midir?

Benim bulduğum telefon: https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-reeder-p13-blue-max-pro-lite-2022-64-gb-beyaz-fiyati,1744124721.html

Edit: İlerleyen sayfalarda birkaç adet telefon linki bıraktım, onlara bakar mısınız?

Son düzenleme:

Maykıl

80+ Silver
Reeder almayin aldirmayin aldigimuz gunden beri kadiyor arkadasimda uade etmeye useniyor ayni telefon ilandakiyle

TİTAN.

80+ Platinum
Selam, kardeşimin yakın zamanda doğum günü ve ne zamandan beri telefon istiyor. Durumlar mağlum, F/P idare edebilecek maks 2200TL telefon arıyorum. Kardeşim ortaokula gidiyor yani öyle aman aman bir şey gerekmiyor, onu sevinderecek ve bir süre idare edebilecek bir şey önerirseniz sevinirim. İnternette Reeder telefonlar gördüm bu civarlarda ama yine de sizden fikir almak istedim. Reeder'dan daha iyi bir seçim var mı ya da Reeder iyi midir?

Benim bulduğum telefon: https://www.akakce.com/cep-telefonu...-lite-2022-64-gb-beyaz-fiyati,1744124721.html
Kanka reeder almanı hiç tavsiye etmem kasaları aşırı kötü maximum bütçen 2200 ise temiz 2 el bir telefon daha mantıklı olabilir

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Selam, kardeşimin yakın zamanda doğum günü ve ne zamandan beri telefon istiyor. Durumlar mağlum, F/P idare edebilecek maks 2200TL telefon arıyorum. Kardeşim ortaokula gidiyor yani öyle aman aman bir şey gerekmiyor, onu sevinderecek ve bir süre idare edebilecek bir şey önerirseniz sevinirim. İnternette Reeder telefonlar gördüm bu civarlarda ama yine de sizden fikir almak istedim. Reeder'dan daha iyi bir seçim var mı ya da Reeder iyi midir?

Benim bulduğum telefon: https://www.akakce.com/cep-telefonu...-lite-2022-64-gb-beyaz-fiyati,1744124721.html
reeder almayın görüntüsü ve isminden dolayı pro max yazısını gördülermi iyi sanıp alıyorlar.Tam bir kandırmaca telefon o fiyata 2. el alabilirsiniz temiz

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi