Yanlış hatırlamıyorsam okuyorsa babanızdan faydalanabilir.boş gezenin boş kalfası gibi takılıyo geçen ay 20 sini doldurdu bugun muayene olmaya gitmiş etmemişler sigortanız yok diye sgk ya uğrayın demişler 25 yaşına kadar yararlanamıyor muydu?
Kral kusura bakmayında vurun ensesine ya okusun ya çalışsınhiç bişey yok boş boş geziyor ne okul var ne iş var ne şey var yatıyo sadece
ona ölüm olur mu kardeşim babasında 50 küsür daire var kadıköy göztepede biricik evlatları bizi dışladılar zamanında ben herşeyimi kendim aldım altında 520 var geziyor kafasına göre harçlık alıyor babasından şöyle değerimiz olmadı babamla aram açık o konulardan zaten konuşmuyorum uzun zamandırKral kusura bakmayında vurun ensesine ya okusun ya çalışsın
Sanki kardeşinde haklı gibi ya niye okusunona ölüm olur mu kardeşim babasında 50 küsür daire var kadıköy göztepede biricik evlatları bizi dışladılar zamanında ben herşeyimi kendim aldım altında 520 var geziyor kafasına göre harçlık alıyor babasından şöyle değerimiz olmadı babamla aram açık o konulardan zaten konuşmuyorum uzun zamandır
ulan ben 18 yaşında çırak olarak muslukcunun yanına girip çalıştım ben enayimiyim bende alsaydım harçlık şuan kendi emeğimle yaptığım 4 dairem 1 dükkan 1 garaj 2 araba 1 villam var kimse alıvermedi bana hazır bir şeyede konmadım o zoruma gidiyor sadece kardeşimle zorum yok babamla 2 senedir görüşmüyorum bileSanki kardeşinde haklı gibi ya niye okusun
çok fena evlat ayrımcılığı olmuş ama bir şey diyememulan ben 18 yaşında çırak olarak muslukcunun yanına girip çalıştım ben enayimiyim bende alsaydım harçlık şuan kendi emeğimle yaptığım 4 dairem 1 dükkan 1 garaj 2 araba 1 villam var kimse alıvermedi bana hazır bir şeyede konmadım o zoruma gidiyor sadece kardeşimle zorum yok babamla 2 senedir görüşmüyorum bile
umrumda değil 3 dairem kirada kendi dükkanım var muslukcu 3-4 tane çalışanım var bol keseden maaşta veriyorum aylık 200-250 de para kalıyor daha ne isteyeyim villayı satsam minimum 30 milyon eder bugün daha 30 yaşındayım istesem yarın emekli ederim kendimi ama evde kafayı yerim kimseden bir şeyde istemiyorum bana dokunmasınlar yeterçok fena evlat ayrımcılığı olmuş ama bir şey diyemem
Usta sen böyle iyi durumdaysan, gerisini boşver de onlar düşünsün kendi hayatının keyfini çıkarumrumda değil 3 dairem kirada kendi dükkanım var muslukcu 3-4 tane çalışanım var bol keseden maaşta veriyorum aylık 200-250 de para kalıyor daha ne isteyeyim villayı satsam minimum 30 milyon eder bugün daha 30 yaşındayım istesem yarın emekli ederim kendimi ama evde kafayı yerim kimseden bir şeyde istemiyorum bana dokunmasınlar yeter
hocam madem bu kadar zenginsiniz niye özele vs gitmiyor yada bi sgk girişi yaptırmıyorumrumda değil 3 dairem kirada kendi dükkanım var muslukcu 3-4 tane çalışanım var bol keseden maaşta veriyorum aylık 200-250 de para kalıyor daha ne isteyeyim villayı satsam minimum 30 milyon eder bugün daha 30 yaşındayım istesem yarın emekli ederim kendimi ama evde kafayı yerim kimseden bir şeyde istemiyorum bana dokunmasınlar yeter