Kare Kaybı Yaşıyorum

Reaksiyon skoru
9
Ethernet kablom 1 metreydi. Modemin hemen yanındaydım yani, uzattım 20 metre kablo aldım yüksek oranda kare kaybım var sebebi kablo diye düşünüyorum ama bir çözümü var mı ?

Teşekkürler.

Eğer sadece kablo uzattıysanız bu sorun teşkil etmez. Modeme uzaklığınız çok etki etmez çünkü kablo var.
İnternet hız değerlerinizi test edip ss atar mısınız?
IP adresinizi gizlemeyi unutmayın.

Eğer sadece kablo uzattıysanız bu sorun teşkil etmez. Modeme uzaklığınız çok etki etmez çünkü kablo var.

Şu şekilde atıyım
Post automatically merged:

Normalde download 12 falan oluyor, kare kaybını geforce now testinden anladım modemin dibine gidip eski kabloyu takınca kare kaybı yok takmayınca %6 oranında oluyor.

Şu şekilde atıyım

Normalde download 12 falan oluyor, kare kaybını geforce now testinden anladım modemin dibine gidip eski kabloyu takınca kare kaybı yok takmayınca %6 oranında oluyor.
Download hızınız 12 ise Geforce Now da kare kaybı olması gayet normal.
CSGO tarzı oyunlarda ping değeriniz nasıl?

Download hızınız 12 ise Geforce Now da kare kaybı olması gayet normal.
CSGO tarzı oyunlarda ping değeriniz nasıl?
download hızım sadece bant genişliğini etkiliyor kare kaybı ve ping değerini etkilemiyor en azından geforce now da ayrıca cs oynarken pingim 30 ile 40 arasında oluyor genelde. Dediğim gibi modemin yanındayken kare kaybı konusunda bir problem olmuyordu fakat şuan var bir çözümü var mıdır bildiğiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
download hızım sadece bant genişliğini etkiliyor kare kaybı ve ping değerini etkilemiyor en azından geforce now da ayrıca cs oynarken pingim 30 ile 40 arasında oluyor genelde. Dediğim gibi modemin yanındayken kare kaybı konusunda bir problem olmuyordu fakat şuan var bir çözümü var mıdır bildiğiniz?
Geforce now üzerinde indirme hızı çok önemli. Ben 100MBPS internet ile oynarken bile kare kaybı yaşıyorum.
Eğer kendi sisteminizde oynadığınız CSGO tarzı oyunlarda ping yükselmesi yoksa bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Kablolarda değişiklik var mı? Mesela önceki kablo cat6 iken yenisi cat5 olma durumu var mı?

Geforce now üzerinde indirme hızı çok önemli. Ben 100MBPS internet ile oynarken bile kare kaybı yaşıyorum.
Eğer kendi sisteminizde oynadığınız CSGO tarzı oyunlarda ping yükselmesi yoksa bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Kablolarda değişiklik var mı? Mesela önceki kablo cat6 iken yenisi cat5 olma durumu var mı?
kablo üzerinde UTP CAT.6 PATCH CABLE 24 AWG HQ SPEED yazıyor

birde şey sorucaktım Geforce now a göre download ım 10 pingim 18 kare kaybım 0 720p 60fps oynayabilir miyiz sizce?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
1615474430999.png

15MBPS ile 60fps oynayabilirsiniz diye görünüyor. 10Mbps ile takılmalar yaşanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,992
Üyeler
190,845
Son üye
Leader
Geri