pc ustasi1
80+ Silver
ona göre evden çıkcam arkadaşlar kurye dağıtıma çıkmış ama teslim tarihi 6 eylül diyor (hepsi jet)
Önemi yok. Tahmini teslim tarihinden erken gelmiştir. Dağıtıma çıktıysa gün içerisinde gelir.ona göre evden çıkcam arkadaşlar kurye dağıtıma çıkmış ama teslim tarihi 6 eylül diyor (hepsi jet)
hepsi jet zaten gece 11 e kadar çalışıyor gelmesi lazım zatenÖnemi yok. Tahmini teslim tarihinden erken gelmiştir. Dağıtıma çıktıysa gün içerisinde gelir.
kim ayıp etmişAyıp etmiş biraz
Kargo gelince dışarıda çıkın. Hava almanız şart. Oksijen lazım biraz. Ne sormuşsunuz ne yazmışım ne cevap vermişsiniz.hepsi jet zaten gece 11 e kadar çalışıyor gelmesi lazım zaten
mantıklı radianta kasıym derken oksijen almayı unuttumKargo gelince dışarıda çıkın. Hava almanız şart. Oksijen lazım biraz. Ne sormuşsunuz ne yazmışım ne cevap vermişsiniz.
kafam çok bulanık 19 saattir oyun oynuyommantıklı radianta kasıym derken oksijen almayı unuttum
bildirim gelmese bile gelir ama demi ?Bugün gelir. Gelmeden önce en geç 3 saat içerisinde kapındayız diye bildirim atıyor.
Kargocu seni arar. Açmassan evde biri varsa ona teslim eder. Açarsan komşu'ya falan bırak diyebilirsin. Evde kimse yoksa ve telefonu açmassan %99 ihtimal şube'ye gider. Bende kargocu markete bırakmıştı. Tabi daha önce bir kaç kez geldiği için ve markete bırakabileceğini bildiği için bıraktı.kafam çok bulanık 19 saattir oyun oynuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
bildirim gelmese bile gelir ama demi ?
Rank kasma çabası.kim ayıp etmiş
bi tane adam var ben ilk 500 r giriyom o giriyo ne yaparsam daha iyisini yapıyo sinirlendim hırslandım geççem onuRank kasma çabası.