Neler Yeni

Kargom Almanya turnesinde :d

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,056
İsim
Mehmet Aslan
Yaklaşık bir buçuk haftadır yeni klavyemin kargosunu bekliyorum İtalya dan yola çıktı , bi ara uzun süre haber gelmemişti bende uçağa veya gemiye yüklendi herhalde diye düşünüyordum meğersem tırla Almanya gezisine çıkmış :kekw: Niye uçağa atıp getirmiyorlar bunu ülke içinde depo depo geziyor :D Paket teslim tarihi 11 Temmuz bu arada sadece bu kadar gezmesi garibime gitti , aliexpress ten aldığın anahtarlık bile uçakla geliyor:kekw: Bekleye bekleye ağaç oldum valla kullanmak için sabırsızlanıyorum , Tırcıyı bulup hızlı sür diye baskı yapıcam :D Kargo benden çok ülke gezdi bu arada :peeposad:

1719876071523.png

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,659
İsim
uwu
Aslında çarşıda yürürken 4/5 ülkeyi gezmiş oluyorsun (!)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,056
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
avrupa görmüş klavye :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,056
İsim
Mehmet Aslan

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Cahit Emin
Yaklaşık bir buçuk haftadır yeni klavyemin kargosunu bekliyorum İtalya dan yola çıktı , bi ara uzun süre haber gelmemişti bende uçağa veya gemiye yüklendi herhalde diye düşünüyordum meğersem tırla Almanya gezisine çıkmış :kekw: Niye uçağa atıp getirmiyorlar bunu ülke içinde depo depo geziyor :D Paket teslim tarihi 11 Temmuz bu arada sadece bu kadar gezmesi garibime gitti , aliexpress ten aldığın anahtarlık bile uçakla geliyor:kekw: Bekleye bekleye ağaç oldum valla kullanmak için sabırsızlanıyorum , Tırcıyı bulup hızlı sür diye baskı yapıcam :D Kargo benden çok ülke gezdi bu arada :peeposad:

Alıntıyı görüntüle
Kargon olabilir miyim :)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,056
İsim
Mehmet Aslan

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Emre

Alıntıyı görüntüle
Benim anakart flnda bir ara ispanyadan almanyaya fln geziyordu

Top Bottom