Neler Yeni

Kargom bugun gelirmi

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
merhaba bir kargom var ayın 28 inde kargoya veridi tahmini teslimat günü bugun ama kargom daha teslimat şubesine gitmemiş esenyurttan bogaz subeye gidiyor dagıtım subesine bugun yetişirmi o kargo gelirmi bana kargo şirketi trendyol express

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk Güleray
merhaba bir kargom var ayın 28 inde kargoya veridi tahmini teslimat günü bugun ama kargom daha teslimat şubesine gitmemiş esenyurttan bogaz subeye gidiyor dagıtım subesine bugun yetişirmi o kargo gelirmi bana kargo şirketi trendyol express
bende ıspartakule taraflarında oturuyorum kargom oldugu zaman ordan geçiyordu yanlıs hatırlamıyorsam duruma göre, bazen orda güncellenmemesine rağmen geldiği oluyordu bugün diyorsa gelir herhalde

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,411
İsim
Arda doğan
Bence gelir

lmperıo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Imperıo
Forumda müneccim mi var benim haberim yok.
Kargo şubesini arayıp sorman daha mantıklı değil mi? Buradaki insanlar kargonun ne zaman geleceğini nasıl bilebilirler.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo şubesini arayıp sorman daha mantıklı değil mi? Buradaki insanlar kargonun ne zaman geleceğini nasıl bilebilirler.
tahmin istiyorum zaten forumda tonlarca vardır bu konulardan

lmperıo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Imperıo
tahmin istiyorum zaten forumda tonlarca vardır bu konulardan

Tonlarca konu olması tekrardan açılması gerekliliğini göstermiyor.
Kargo bu nihayetinde. İlla ki gelir. Oldu olacak her verdiğimiz siparişte anında konu açıp tahmini ne zaman geleceğini soralım.

Gerçi sen de haklısın. Senden önce forum moderatörleri böyle saçma sapan konu başlıklarını açmayı engelmeli.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa Topçu
Aynı durumu yaşayanlardan yardım istiyor

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Burak K.
beyler bi soru da benden olsun kargo geldiginde sepetimiz yoksa aşagı inmek zorunda mıyız yoksa kargocu kapıya kadar cıkarmak zorunda mı bazen arıyolar sepet sal diye sepet yok dedigimde bakkala bırakırım olmaz mı falan diyolar ben yok abi sana zahmet çıkar sen diyorum adam çıkarmıyorum kardeşim deme gibi şansı var mı yani

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa Topçu
Tonlarca konu olması tekrardan açılması gerekliliğini göstermiyor.
Kargo bu nihayetinde. İlla ki gelir. Oldu olacak her verdiğimiz siparişte anında konu açıp tahmini ne zaman geleceğini soralım.

Gerçi sen de haklısın. Senden önce forum moderatörleri böyle saçma sapan konu başlıklarını açmayı engelmeli.
Saçma olduğuna katılıyorum ha bugün gelmiş ha yarın illa gelecek

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Eymenarthur
beyler bi soru da benden olsun kargo geldiginde sepetimiz yoksa aşagı inmek zorunda mıyız yoksa kargocu kapıya kadar cıkarmak zorunda mı bazen arıyolar sepet sal diye sepet yok dedigimde bakkala bırakırım olmaz mı falan diyolar ben yok abi sana zahmet çıkar sen diyorum adam çıkarmıyorum kardeşim deme gibi şansı var mı yani
dagıtan adama baglı canı isterse cıkartır ama kapıya bırak dersen oraya bırakır sende alırsın

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa Topçu
kişiye bağlı kimisi uğraşmaz direkt geldik yoktunuz şubeden alın bile diyebilir

lmperıo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Imperıo
Aynı durumu yaşayanlardan yardım istiyor

Yahu ne durumu yaşanmış. Kargo zaten 2 gün önce verilmiş. Neyin yardımı olabilir.
Buradakiler gidip kargo binasını basıp kargoyu erkenden mi getirecekler.

Türkiye standartlarında zaten ortalama 1 haftayı bulmadan kargolar geliyor. Kargo güncellemesi olmaz, kargo firması cevap vermeyip yardımcı olmaz. O zaman gelip forumdan yardım talebi bulunulur.

Top Bottom