Neler Yeni

Kargom Gelmediği Halde Teslim Edildi Diyor?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar incehesaptan katar pro mouse almıştım ve ardından kargoya verildi tamam beklerken biri beni aramıştı ben de 2.elde konuştuğum adam zannettim ondan dolayı açmadım fakat incehesapta kargom nerdeye tıkladığımda teslim edildi gözüküyor ve 3 isimli birinin teslim aldığı gözüküyor fakat ben baş harfleri düşünmeye çalıştım hiç öyle biri yok binada bunun sonucunda sitesine şikayet yaptım gelip almak istiyorum dedim kargoyu şubenizden fakat hiç bir dönüş yok arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Arkadaşlar incehesaptan katar pro mouse almıştım ve ardından kargoya verildi tamam beklerken biri beni aramıştı ben de 2.elde konuştuğum adam zannettim ondan dolayı açmadım fakat incehesapta kargom nerdeye tıkladığımda teslim edildi gözüküyor ve 3 isimli birinin teslim aldığı gözüküyor fakat ben baş harfleri düşünmeye çalıştım hiç öyle biri yok binada bunun sonucunda sitesine şikayet yaptım gelip almak istiyorum dedim kargoyu şubenizden fakat hiç bir dönüş yok arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?
müşteri hizmetlerini ara

Dambıldor

80+ Silver
sizi arayan numarayı tekrar arayın ya da kargo şubesini arayın incehesaplık durum yok ortada

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
hocam şikayet bildirdim öyle bir şeye gerek var mı
neden daha fazla bekliceksiniz ki bunun için şikayete gerek yok müşteri hizmetlerini arasan zaten sana ne olduğunu söylücekler
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden daha fazla bekliceksiniz ki bunun için şikayete gerek yok müşteri hizmetlerini arasan zaten sana ne olduğunu söylücekler
aynı şey benim de başıma geld kargo teslim edildi gözüküyordu ama gelmemişti arayıp söyledim kargoya 1 saat için de teslim edilicek dediler 30 dakika sonra falan geldi

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
kardeşim şikayet bildirdim diyorum müşteri hizmetlerini arasam şikayetimi alcaklar yine sonra çözüm için beklicekler boş boş yazma

Nereye şikayette bulundun? Kargo şirketi mi, İncehesap mı?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
kardeşim şikayet bildirdim diyorum müşteri hizmetlerini arasam şikayetimi alcaklar yine sonra çözüm için beklicekler boş boş yazma
insanlar sana yardım etmeye çalışıyor ve tepkin bu anladım bir süre de beklersin

ortada incehesaplık durum yok sizin hatanız açmamışsınız telefonu kargo şirketini arasanıza
ya bırak anlamıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
kargon nerede, neden teslim edilmemiş, neden teslim edildi girilmiş bilgisini verecekler. teslim şubesini ararsan kuryenin telefonunu alacaksın, ya da kuryeye ulaşıp seni aratacaklar. beklemeye devam.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
kargon nerede, neden teslim edilmemiş, neden teslim edildi girilmiş bilgisini verecekler. teslim şubesini ararsan kuryenin telefonunu alacaksın, ya da kuryeye ulaşıp seni aratacaklar. beklemeye devam.
bunlara yardım etme anlamıyorlar

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
@LineaTurco gerçekten helal olsun suçun sende olması ve İncehesabı suçlaman. Böyle devam.

Senin var oluş amacın boş ki? Sen kime boş yapma diyorsun? TP'ye yapsaydın bunu haddini bildirirlerdi ama neyse.

Top Bottom