Kargom Horoz Lojistik diye bir firmam tarafından gönderilmiyor.

OverallTaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar geçen Samsung 65Q70D modelli televizyonu aldık. N11 üzerinden aldık ve horoz lojistik tarafından 3 gündür kargolanmıyor. Bir sorun olmaz dimi ?

Arkadaşlar geçen Samsung 65Q70D modelli televizyonu aldık. N11 üzerinden aldık ve horoz lojistik tarafından 3 gündür kargolanmıyor. Bir sorun olmaz dimi ?
Ben bundan 2 sene önce falan xdrive oyuncu koltuğu almıştım 20 gün sonra horoz lojistik teslim etmişti

Babam hepsiburada dan banyo dolabı almıştı 2 hafta sonunda teslim edilemedi geri hepsiburada ya iade ettiler para iadesi aldıydık

Horoz lojistikle başınız dertte hocam çok sıkıntılı bir firma

Televizyona zarar gelir mi ?
Düşük bir ihtimal ama gelebilir. Ürünü teslim alırken kontrol et. Kutusunda aman aman bir durum yok ise teslim aldım imzası at. Servis tarafından açılması gerekiyor ürünün. Eğer ürün hasarlı ise servisden kargo hasarlı teslim edilmiştir olarak rapor tutulmasını iste. Sonra iade talebi oluştur firmaya gönder ürünü geri

Geçmiş olsun hocam. Horozsa biraz zor gelir.

Bu yıl içinde mayıs ayında scooter aldım 3 gün içinde elime ulaştı üstelik horoz lojistik ile. Bilmiyorum benim şansıma sanırım çünkü çoğu kişi sıkıntı yaşamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,094,674
Üyeler
174,014
Son üye
pena666
Geri