Jumong 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 736 Dahası Reaksiyon skoru 224 İsim Rahman Polat 20 Mart 2023 #1 Hepsiburada da 7 martta verdiğim sipariş halen gelmedi. Malatyada yaşıyorum. Sağanak yağmur ve sel tehlikesinden gelmediğini düşünüyorum.Sizce?
Hepsiburada da 7 martta verdiğim sipariş halen gelmedi. Malatyada yaşıyorum. Sağanak yağmur ve sel tehlikesinden gelmediğini düşünüyorum.Sizce?
EfoWars 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1,533 Dahası Reaksiyon skoru 523 Yaş 18 Konum İstanbul, Türkiye İsim Süleyman Efe Erdoğmak İlgilendiği Kategoriler İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri 20 Mart 2023 #2 müşteri hizmetlerini ve kargo firmasını arayabilirsin?
louis bloom 80+ Silver Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2,183 20 Mart 2023 #3 Jumong yazmış: Hepsiburada da 7 martta verdiğim sipariş halen gelmedi. Malatyada yaşıyorum. Sağanak yağmur ve sel tehlikesinden gelmediğini düşünüyorum.Sizce? Devamı için tıklayın... aliexpress den aldigim ve cinden gelen kargolarim bile 9 gunde geldi 4. gun turkiyeye giris yapti tr kargo berbat
Jumong yazmış: Hepsiburada da 7 martta verdiğim sipariş halen gelmedi. Malatyada yaşıyorum. Sağanak yağmur ve sel tehlikesinden gelmediğini düşünüyorum.Sizce? Devamı için tıklayın... aliexpress den aldigim ve cinden gelen kargolarim bile 9 gunde geldi 4. gun turkiyeye giris yapti tr kargo berbat