MeereeY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 858
Lgsye girdiniz miAynen ya. 8. sınıfım LGS bitmiş ben hala servis parası ödeyeceğim. Allahtan bi hafta arkadaşlarla gideceğiz.
Lgsye girdiniz miAynen ya. 8. sınıfım LGS bitmiş ben hala servis parası ödeyeceğim. Allahtan bi hafta arkadaşlarla gideceğiz.
Yok. 6 Haziranda. Ama hemen ertesi gün okula gideceğiz. Onu kast ettim.Lgsye girdiniz mi
Sen bu okula taktın. Her eğitim konusundan gördüğüm 10'undan 2si senin.Evet az önce haberde gördüm. Karneler, 18 Haziran'da Verilecekmiş.
Aynı durumdayım, çok şükürBenlik bir problem yok. 76 dönem ortalamam var sorumlu olduğum ders yok.Teşekkür alır yoluma bakarım.
Umarım yazı yazdırmazlar da en azından sadece dersleri dinleyip gideriz.Neden kamp yapıyorlar anlamıyorum yaz tatili adı üstünde tatil
Karne görmeyeli yıllar oldu birisi karneyi alınca şuraya atsın da özlem giderelimEvet az önce haberde gördüm. Karneler, 18 Haziran'da Verilecekmiş.
Telafi eğitimi isteğe bağlıUlan bi dedik yaz tatili çalışak para kazanak Bide telafi eğitimi çıktı karne marne verin benim teşekkür belgemi BİTTİ.
Bazıları yazı yazdırıyor bazıları yazdırmıyor derste uyuyasım geldiUmarım yazı yazdırmazlar da en azından sadece dersleri dinleyip gideriz.
Sen hangi şehir desin? Belki sadece aynı şehirdeyiz diye böyle kamp yapıyor olabilirler. O yüzden sordum.Bazıları yazı yazdırıyor bazıları yazdırmıyor derste uyuyasım geldi
Ankara öveçlerSen hangi şehir desin? Belki sadece aynı şehiryiz diye böyle kamp yapıyor olabilirler.