Karneler alındı kim ne aldı?

Onur belgesini onursuzlar almış bu sene 95 takdir+ üstün başarı (6 kere takdir alınca mi ne veriliyormuş)

Bu ortalamalar da bı işe yarasa 75 obbli arkadaşım benden daha iyi yks sıralaması yapicak muhtemelen.

Onur belgesini onursuzlar almış bu sene 95 takdir+ üstün başarı (6 kere takdir alınca mi ne veriliyormuş)

Bu ortalamalar da bı işe yarasa 75 obbli arkadaşım benden daha iyi yks sıralaması yapicak muhtemelen.
Üstün başarıyı vermediler bana üst üste 8 takdir aldım (şuan teşekkürü ucuyla kaçırdım)

Özel okul 12.sinif

Ekler

• 20250620_143508.webp
    20250620_143508.webp
    384.3 KB · Hit: 45

Benim ortaokul full takdir hocam mezun olurken bana da verirler mi (bende 11'e geçtim)

okullar keyfine göre veriyor o tür belgeleri. ona bakarasn 8 takdirim var aldığım ekstra belge yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,978
Üyeler
184,250
Son üye
betrayed
Geri