bişey olmazBeyler karnemi bir yerde düşürmüşüm neresi bilmiyom takdir falanda vardı. Bulunabilid mi bilgim ?
İsteyen panelden bulur zatenBeyler karnemi bir yerde düşürmüşüm neresi bilmiyom takdir falanda vardı. Bulunabilid mi bilgim ?
Yani o da doğru gereksiz korku olduİsteyen panelden bulur zaten
Bişey olmaz 12.sinifta takdirimi kaybettim hiç bişey olmadı,zaten üstünde TC kimlik no var ondanda bişey yapamazlarBeyler karnemi bir yerde düşürmüşüm neresi bilmiyom takdir falanda vardı. Bulunabilid mi bilgim ?
Hocam ben 9. Sınıfın 2. Dönemi karnesindeki Onur Belgemi kaybetmiştim 1. Dönem var amaBişey olmaz 12.sinifta takdirimi kaybettim hiç bişey olmadı,zaten üstünde TC kimlik no var ondanda bişey yapamazlar
Onur almayı nasıl başardın xdHocam ben 9. Sınıfın 2. Dönemi karnesindeki Onur Belgemi kaybetmiştim 1. Dönem var ama
Okul 1. siydik hocamOnur almayı nasıl başardın xd
11. Sınıfta tubitaka katıldım başarı falanda elde edemedim proje olduğu için vermişlerdi zamanında banada,demek 1.yede veriyorlarOkul 1. siydik hocam
Aslında 1. Olmamdan değil de bence Big Read e katılmamdan da olabileceğini düşünüyorum. Bu yıl da katılacağım :>11. Sınıfta tubitaka katıldım başarı falanda elde edemedim proje olduğu için vermişlerdi zamanında banada,demek 1.yede veriyorlar
Hangi okuldasın hocam,fen lisesindesin galibsAslında 1. Olmamdan değil de bence Big Read e katılmamdan da olabileceğini düşünüyorum. Bu yıl da katılacağım :>
Evet hocam burs ile Hürriyet Koleji Fen Lisesi'ndeyim (Özel olduğuna aldırmayın puanları arttırmayan hak yemeyen okullardan biri olduğunu düşünüyorum.) Şu an 10. sınıfımHangi okuldasın hocam,fen lisesindesin galibs