Karşıyaka lisesi yıkılıyor :(

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
İzmir'in en eski liselerinden biri olan anılarla dolu karşıyaka lisesi yıkılıyor. Benimde şanssızlığıma denk geldi. 9. Sınıfta pandemiden dolayı gidemedim sonra deprem oldu. Çoğu ünlü kişi , çoğu akrabam ve tanıdığım orda okudu ama o güzel lisenin içinde okumak nasip olmadı. Siz neler düşünüyorsunuz?

Ekler

• karsiyaka-lisesi-yikiliyor-yenigun.jpg
    karsiyaka-lisesi-yikiliyor-yenigun.jpg
    78 KB · Hit: 347
İzmir'e hiç gitmedim hayatımın %95'i İstanbulda geçmiştir belki. Ama daha iyi lise yapılabilir aynı ada sahip

Çelebi Mehmet Anadolu lisesi yıkılırken neredeydiniz 😂😂

İzmir'e hiç gitmedim hayatımın %95'i İstanbulda geçmiştir belki. Ama daha iyi lise yapılabilir aynı ada sahip
1 yıldır deprem riski raporu varken 1 yıl sonra yani 9 Şubat'ta YIKILMAYA başladı

İzmir'in en eski liselerinden biri olan anılarla dolu karşıyaka lisesi yıkılıyor. Benimde şanssızlığıma denk geldi. 9. Sınıfta pandemiden dolayı gidemedim sonra deprem oldu. Çoğu ünlü kişi , çoğu akrabam ve tanıdığım orda okudu ama o güzel lisenin içinde okumak nasip olmadı. Siz neler düşünüyorsunuz?
Agaaaaaaa
da ora nere :D?

Çok eski ve kasvetli bir liseydi. Revizyona girecek diye biliyorum yerinde bir hareket. Ama KSK'da Cihat Kora, Atakent liseleri varken Karşıyaka merkez çok tercih edilmiyordu zaten. Ben de Atakent Lisesi çıkışlıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,133
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri