3 yıl kaspersky'ın ücretli sürümünü kullandım ama ücretsizi çöp. her şey kısıtlandırılmışAnket yukarda arkadaşlar anketi doldurmanız yeterli
Bana kalırsa ben antivirüs kullanmayın derim oyunları Steam veya valorant gibi şeylerde oynadığın oyunlar virüs bulaşmaz Google dan saçma sapan şeyler indirimedikceAnket yukarda arkadaşlar anketi doldurmanız yeterli
Anladım sağol.Malwerbytes yükleyeyim o zaman.Kaspersky klavye veya mouse bozabiliyormuş.
Kaspersky taraması sonrası klavye ve fare çalışmıyor
Merhaba. Kaspersky Free antivirüs programını indirdim. PC'de bulunan trojani kaldırmak için tarattım ve buldu, ardından silerken PC'ye restart atarken Windows birçok hata verdi ve PC'yi kapatıp tekrar açtı. PC tekrar açılınca klavye ve fareyi kilitledi galiba, kullanamıyorum. BIOS ve kurtarma...www.technopat.netKaspersky yükleme sonrası klavye ve fare kullanılamıyor
Az önce laptopumda Windows Defender görünmüyor diye birkaç araştırma sonucunda Kaspersky antivirüs deneme sürümü indirdim. Kurulduktan sonra kendi kendine hızlı tarama yaptı. 1 tane trojan buldu ve temizledi. Daha sonrasında otomatik olarak yeniden başlattı. Ama yeniden başlattığında klavye...www.technopat.netKaspersky taramasından sonra klavye çalışmıyor
Laptopu ilk açtığımda gayet doğaldı. Ardından Kaspersky trojan hatası verdi. Tam temizleme dedi ben de yaptım. Ardından uygulamalara tıklamamaya başladı izniniz olmayabilir diye Windows engelledi ve arada uyarı verdi. Bazı programlarda harici dosya oluştu diye tarama tamamlandı bilgisayar...www.technopat.netKaspersky yükleme sonrası klavye ve fare kullanılamıyor
Az önce laptopumda Windows Defender görünmüyor diye birkaç araştırma sonucunda Kaspersky antivirüs deneme sürümü indirdim. Kurulduktan sonra kendi kendine hızlı tarama yaptı. 1 tane trojan buldu ve temizledi. Daha sonrasında otomatik olarak yeniden başlattı. Ama yeniden başlattığında klavye...www.technopat.netKaspersky sonrası klavye tepkimesi gecikiyor
Konu başlıkta yazıyor zaten. Bir trojan olayından Defender'dan Kaspersky geçtim. O zamandan beri PC oyuna girince ya da zor duruma girince klavye cortluyor. Yani ya tuşa basıyorum 2 saniye sonra geliyor ya da basılı kalıyor durduramıyorum. Örneğin W basıyorum karakter 3 saniye sonra algılıyor ve...www.technopat.netKaspersky taraması sonrası Monster laptopta hiçbir tuş çalışmıyor
Öncelikle selam arkadaşlar. Ben size sorunumu açıklamak istiyorum: 2 aydır PC'de hiçbir uygulama açık değilken GPU'nun %100 kullanıldığını gözlemledim ancak neden olduğu hakkında bir fikrim yoktu ve bugün internette bir bakındım bu sorunla alakalı Technopat forumda açılan bir konu gördüm ve...www.technopat.netKaspersky virüs taramasından sonra klavye ve fare çalışmıyor
Bilgisayarımda Regedit ve Görev Yöneticisi'ni başlatamıyordum. Virüs olabileceğini düşündüm ve Kaspersky antivirüs programı ile bilgisayara "tam tarama" uyguladım. Trojan ve birkaç zararlı dosya buldu ve bilgisayarınız yeniden bașlatılacak diye bir bildirim geldi. Bilgisayar yeniden bașlatıldı...www.technopat.netKaspersky yükledikten sonra klavye ve mouse çalışmıyor
Merhaba, stabil olarak çalışan sistemime Kaspersky deneme sürümü yükledim ve tarama yaptım yeniden başlatılması gerekiyor dedi ve yeniden başladığında klavye ve mouse çalışmıyor artık. Klavye ve mouse ışıkları yanıyor ancak herhangi bir şekilde kullanılmıyor. Başka USB klavye ve mouse denedim...www.technopat.netwin7 klavye ve fare çalışmıyor... | DonanımHaber Forum
arkadaşlar az önce bilgisayarıma kaspersky yüklemek istedim(orjinal). kurulumu yaparken reset attı ve sonra kurulum bir sorun nedeniyle tamamlanamadıforum.donanimhaber.comYardım - Bilgisayarıma Trojan virüs bulaştı mouse ve klavye çalışmıyor
Arkadaşlar bilgisayarıma trojan virüs bulaştı Kaspersky ile temizledim daha sonra yeniden başlattığımda klavye'nin tuşlarının çalışmadığını ve mouse imlecinin de olmadığını gördüm ne yapmalıyımforum.shiftdelete.net
Öyle bir şey Yok Yanlış Bilgilendirme Yapılıyor.Anladım sağol.Malwerbytes yükleyeyim o zaman.