Rusya ve Ukrayna’nın arasındaki sıcak temaslar yüzünden bu durum.Dolar bir anda uçtu, yine bir seyler oluyor demedi demeyin. Kart yada sistem almak icin kenarda nakit tutanlarin parasi eriyor.
Bugun begenmediginiz fiyatlari yarin arayacaksiniz.
Yok dostum bizim ekonomimiz bitik savas falan bahane. Bizden baska parasi pula donen ulke yok.Rusya ve Ukrayna’nın arasındaki sıcak temaslar yüzünden bu durum.
USB bellek sadece 504tl bedava verilio
Sence promosyon olarak ne secilmeliUSB bellek sadece 504tl bedava verilio
Daha fazla kur %2,7 yukarda en az fiyatı %2,7 artar ürünlerin haliyle fiyatı yüksek olanların fiyatı daha çok az olanların daha az artacakŞu anda herşeye 100 150 TL zaman geldi. Elektronik olarak.
Küfür etmeseydin iyiydiTayyibin yurt dışı bankasını türkiyede döviz olarak saklasa dolar 2ye bile düşer**
Bende bunun cevabını arıyorumSizce sistem almalımıyım yoksa donanım arşivinin sistemini mi beklemeliyim
Şuanda kimse bilmiyor. Eğer Rusya'yı sakinleştirebilirsek sen her tarafın şeyine şey yaparsın ama bizede şey yaparsın lütfen şey yapma dersek belki sorun çıkarmazBende bunun cevabını arıyorum
Hocam artık bıktım beklemekten bwnde bu aralar pc alacam abi saka gibi savaş çıktı benim şansım işte uğursuzumBende bunun cevabını arıyorum