5000 serisinde driver sorunu da oldu ama AMD daha çıkmadan driver sorunu olur alma diyorsun 5000 serisinindeki sorunları AMD yaşarsa nasıl linçlenecek merakla bekliyorum :dMerhabalar,
Ben de imzamdaki sistem için ekran kartı bekliyorum. Fiyatlar aşırı karışık yarın bir parti 5000 serisi girecek ancak onlarda da kronik arızalar mevcut. AMD kart alsanız satarken zarar edeceksiniz yanı sıra driver problemleri yaşama ihtimaliniz de var. Sanırım beklemeye devam edeceğiz...
nasıl kronık sorun mevcut?Merhabalar,
Ben de imzamdaki sistem için ekran kartı bekliyorum. Fiyatlar aşırı karışık yarın bir parti 5000 serisi girecek ancak onlarda da kronik arızalar mevcut. AMD kart alsanız satarken zarar edeceksiniz yanı sıra driver problemleri yaşama ihtimaliniz de var. Sanırım beklemeye devam edeceğiz...
2.el amd alııp gecebılırsın ya da 7900 gre felanArkadaşlar merhaba, RTX 4070 ve üstü kart bakıyorum fakat kartlarda ya stok az ya da fiyatlar yüksek neden böyle bu aralar biraz beklemeli miyim?
amd de driver sorunları bittiğini duymadınız diye düşünerek bu yorumu yaptığınızı düşünüyorum 2023 den beri güncel amd kartları kullandım 1 kere sorun yaşatmadı ama 6000 serisi cidden problemliydi ben direkt 7000 aldığım için hiç problem yaşamadım amd kartı almaktan korkan arkadaşlar varsa tecrübelerimi paylaşabilirim.Merhabalar,