ne kadar kesinti yapıyorNays hesabımda para var para gönderemiyorum karttan çekim şeklinde kesintisiz nasıl çekebilirim
İş bankası müşterisi olman gerekiyor diye biliyorum banka hesabına göndermek için Müşteri olmak istemiyorsan da tosla gibi QR la para çekebileceğin bir uygulamaya nays sanal kartla yükleme yaparak atm den çekebilirsin
Öncelikle 18 yaş altiyim iş Bankası müşterisi olamam kartla da çekmek istediğimde sim bloke var diyor sim bloke de iş Bankası ndan kaldırılıyor yani param orda kaldı çekemiyorumne kadar kesinti yapıyor
Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama aynı sorunu yaşadığımda uygulamadan (şifremi unuttum yerinden mi tam hatırlamıyorum) numarayı değiştir veya bu numaraya erişimim yok gibi bir seçenek çıkmıştı Oradan kendi numaranı aile fertlerininkiyle veya erişimin olan başka numarayla değiştirerek sorunu çözebilirsin sanırımÖncelikle 18 yaş altiyim iş Bankası müşterisi olamam kartla da çekmek istediğimde sim bloke var diyor sim bloke de iş Bankası ndan kaldırılıyor yani param orda kaldı çekemiyorum