Neler Yeni

Karttaki parayı nasıl bir şekilde bankaya yatirabilirim.

KAYA90543

80+
Nays hesabımda para var para gönderemiyorum karttan çekim şeklinde kesintisiz nasıl çekebilirim

İş bankası müşterisi olman gerekiyor diye biliyorum banka hesabına göndermek için Müşteri olmak istemiyorsan da tosla gibi QR la para çekebileceğin bir uygulamaya nays sanal kartla yükleme yaparak atm den çekebilirsin

KAYA90543

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İş bankası müşterisi olman gerekiyor diye biliyorum banka hesabına göndermek için Müşteri olmak istemiyorsan da tosla gibi QR la para çekebileceğin bir uygulamaya nays sanal kartla yükleme yaparak atm den çekebilirsin
ne kadar kesinti yapıyor
Öncelikle 18 yaş altiyim iş Bankası müşterisi olamam kartla da çekmek istediğimde sim bloke var diyor sim bloke de iş Bankası ndan kaldırılıyor yani param orda kaldı çekemiyorum

Öncelikle 18 yaş altiyim iş Bankası müşterisi olamam kartla da çekmek istediğimde sim bloke var diyor sim bloke de iş Bankası ndan kaldırılıyor yani param orda kaldı çekemiyorum
Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama aynı sorunu yaşadığımda uygulamadan (şifremi unuttum yerinden mi tam hatırlamıyorum) numarayı değiştir veya bu numaraya erişimim yok gibi bir seçenek çıkmıştı Oradan kendi numaranı aile fertlerininkiyle veya erişimin olan başka numarayla değiştirerek sorunu çözebilirsin sanırım

KAYA90543

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunum çözdüm önceden zaten tam dediğini yaptim yinede sağol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,073
Üyeler
166,688
Son üye
Stm775
Top Bottom