Neler Yeni

Kasa açık monitörde açık ama ekran görüntüsü gelmiyor yardım

ygtozk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gece özkök
Bilgisayarim sorunsuz çalışıyodu sonra ekran dondu ve ekranın üst kısmı karıncalanmaya başladı dinlediğim şarkıda dondu ve aaaaaa diye ses gelmeye başladı pc yi kapadım açtım pek aldırmadım devam ettim pc de takılmaya aynı hata tekrar oldu sonra belki çok ısınmıştır diye pc yi kapattım 30 dk fln bekledi sonra pc yi açında monitör full siyah ekranda kaldı fakat kasa çalışıyodu (sistem:i5.2400 16 gb ram ekran kartı yok)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Bilgisayarim sorunsuz çalışıyodu sonra ekran dondu ve ekranın üst kısmı karıncalanmaya başladı dinlediğim şarkıda dondu ve aaaaaa diye ses gelmeye başladı pc yi kapadım açtım pek aldırmadım devam ettim pc de takılmaya aynı hata tekrar oldu sonra belki çok ısınmıştır diye pc yi kapattım 30 dk fln bekledi sonra pc yi açında monitör full siyah ekranda kaldı fakat kasa çalışıyodu (sistem:i5.2400 16 gb ram ekran kartı yok)
hdd mi var ssd mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hdd mi var ssd mi
miadını doldurdmuş olabilir ikisinden biri ya da kablo oynamış olabilir eğer kasanın yeri değişti veya başka bir şey olduysa ramlerin uçlarını da silgiyle silin bir bakın ve ramleri tek tek deneyin

TRXeNoNTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Tüfekçioğlu
Kasa ömrünü doldurmuş gibi maalesef.. ama bir ihtimal eğer Hdmi to vga kablosu kullanıyorsan onunla da alakalı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,012
Üyeler
165,270
Son üye
bill
Top Bottom